witam jestem zbulwersowania zachowaniem jednej pani w...

witam jestem zbulwersowania zachowaniem jednej pani w markecie K... ponieważ byłam wczoraj do południa w tym sklepie poszłam do punktu obsługi klienta a pewna blondynka mnie tak zmierzyła że aż nie chciało mi się kontynuować zakupy była taka nie przyjemna kto przyjmuje takie panie tam powinny być osoby miłe a już zdarzyło mi się to wiele razy u tej pani czy możecie coś zrobić z tą panią jestem zbulwersowana

6 komentarzy

abcde

A do kierownika sklepu było tak daleko?

4 1
ID:42676

asia

a co ci ta pani zrobiła, bo z twojego opisu wnioskuję że nie spodobała ci się jej mina, a czy ty miałaś przyjemny wyraz twarzy? Gdyby za takie bzdety mieli zwalniać z pracy to ty nie doczekałabyś emerytury. Trochę więcej tolerancji a może miłosierdzia!!!!!

8 2
ID:42678

swojak

@alicja
A ile masz wzrostu ?

2 2
ID:42680

-rdg-

haha,to w biedronce na wienieckiej jest taki typek [ochrona pewnie z grupą inwalidzką,coś z nim nie tak] ,który przesadnie śledzi według niego 'podejrzanych' ludzi. Jak go widzę to aż mi się głupio robi,jak chodzi i ogląda czy czegoś nie kradnę.

6 0
ID:42685

Blondyna

@~-rdg-: W Biedronce? Wejdź do drogerii Schlecker na 3 Maja - to samo. Jak następnym razem wejdę tam kupić podpaski to spytam panów, którzy tak bezczelnie patrzą mi na ręce czy chcą mi pomóc wybrać....

3 2
ID:42698

Wiki

OT typowy polaczkowy wpis. Polacy gnoić się nawzajem! Kablować, podjudzać, szkodzić sobie nawzajem, karać i doić. Tak do autodestrukcji.

2 0
ID:42745

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA