Witam. Drodzy internauci proszę o pomoc. Nie jestem już...

Witam. Drodzy internauci proszę o pomoc. Nie jestem już najmłodszym człowiekiem i brak mi doświadczenia. Jestem chory i nie stać mnie na prywatne wizyty, szukam dobrj przychodni refundowanej przez NFZ, gdzie pacjent jest traktowny jak człowiek. Jeszcze parę lat temu leczyłem się w takiej post komunistycznej przychodni przy ul.Cłodnej, ale dałem się omamić reklamom i opinią tych których stać na prywatne wizyty. Przeniosłem śię do "EUROMEDU" fajna przychodnia. Pani kierownik pomagała mmi zdobywając swoje doświadczenie w przychodni przy ul.Kaliskiej, było super. Odkąd otworzyła prywatną placówkę i najlepiej aby pacjęci wykupowali wizyty prywatne wszyscy inni czyli pacjenci z NFZ są traktowani jak intruzi. Panoszy się, drze recepty personel swój ma za nic, poz tym "ulubionym" przez siebie lub swojego męża ;). Gdzie się po ludzku leczyć? Bez układów. Da się we Włocławku jeszce?

6 komentarzy

zbych

Przecież możesz wrócić do przychodni na Chlodnej tam personel jest ok. sam do niej należę

7 0
ID:42677

solidarny

Jak Ci w "komunie " (czytaj socjalizm) było źle, to idź teraz na skargę do solidarności. Hahaha

6 4
ID:42679

pola

a co ci się nie podoba w post komunistycznej przychodni? Właśnie te prywatne do której się zapisałeś są typowo kapitalistyczne gdzie nie liczy się człowiek tylko pieniądz. Zdecyduj co wolisz.

7 1
ID:42682

Oliwia

@~pola: Mnie podoba sie to, ze wszyscy mnieli dostep do leczenia, Obecnie ludzie pozostawiani sa sami sobie bez zadnej opieki lekarkiej bo nie maja pieniedzy: Nawet nie trzeba czekac do 67 lat: W Polsce ludzie umieraja wczesniej, Jest masa ludzi chorych, slabych nie majacyc na kawalek chleba, kwitna umowy smieciowe nie dajace zadnego prawa a pan Marszalek w tym miesiacu zablokowal zapomogi i nie byly wyplacane, Ludzie sa bez zadnych dochodow, Zafundowal krematorium nowoczesne, Jest duze potrzeba duzo cial: Dawniej krematorium bylo uzytkowane podczas okupacji teraz mamy krematorium demokratyczne:

2 0
ID:42688

s-ja

@~Oliwia:
Sami tego chcieli ,to mają.

2 0
ID:42703

Wiki

Ale jaja. To się porobiło. Wszyscy wszystkim pomału wrogiem się stają. Liczy się tylko kasa i własność prywatna. Reszta do piachu. Ale jaja. Za długo tak nie będzie. Bidy jest więcej i się upmni o swoje. KIedy? Może za 5, 10 lat a może więcej ale się nie tylko upomni, lecz wystąpi o godność człowieka. Nieuniknione. Ale będą jaja.

1 0
ID:42744

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA