Posłowie głosowali za przyjęciem senackich poprawek,...

Posłowie głosowali za przyjęciem senackich poprawek, według których subwencje dla partii będą mniejsze o połowę. Ustawa zostanie przekazana do podpisu prezydentowi.Najwyższy czas. Zyja z naszych pieniędzy i robia reformy godzace w tych, którzy ich finansuja.

10 komentarzy

s-ja

Krysia ty myśl chociaż od święta.

1 0
ID:42731

dzonny_killer

już kiedyś jedna partia chciała zlikwidować subwencje... wiedząc, że PIS, sld i PSL będą zaciekle przeciwko, wyglądało to na ruch wyłącznie populistyczny... ale miło byłoby gdyby się zdziwili i projekt przeszedł... :p

2 0
ID:42736

zbuntowany_kaloryfer

Rozumiem @Dzonny, że nie bardzo nie lubisz czerwonych to wiem już od dawna. Ja również nie przepadam z nimi. Ale czasami oni płacą mi konkretne pieniądze, za które funkcjonuje moja rodzina. No i mam się obrazić i nie brać zlecenia, bo "komuch"?
Dzonny, no bądźmy realistami. Ja nie wybrzydzam: "komuch", "radiomaryjec" czy inny świr? Grunt, że familia ma święty, anielski spokój i cieszy się. I nie martwi się g....., które jest na zewnątrz.

1 2
ID:42746

dzonny_killer

@zbuntowany_kaloryfer: rozumiem Cię, ale póki co ja mam wybór... dzięki temu mogę wybrzydzać... komuch dla mnie śmierdzi podobnie jak sprzedawca z petem w gębie... nigdy od takiego nic nie wezmę... :p

3 0
ID:42749

zbuntowany_kaloryfer

Też mam @Dzonny wybór. A mniej więcej kilka: wolisz być powieszony, utopiony czy wygodnie dalej żyć..? No i wybieraj. Wybór należy do Ciebie.

1 1
ID:42765

dzonny_killer

@zbuntowany_kaloryfer: to zabrzmiało jak groźba... :p choć to oczywiście tylko niewinna propozycja rodem z biura turystycznego "Sierp i młot" oferującego wycieczki szlakiem ks. Jerzego Popiełuszki... :p

1 0
ID:42768

swojak

@dzonny_killer:
Gdzie try masz komunistów? Oni są tacy komuniści jak księża są wierzący w Boga. Całkiem z tej nienawiści cię pogięło i pieprzysz jak na tureckim kazaniu czy jakoś tak.Weź koleś i nie ubliżaj komunistom.Lepiej przypomnij księżom Dekalog.

2 1
ID:42781

dzonny_killer

@~swojak: a co? to już ich nie ma we Włocławku??? a kiedy nowe wybory? :p

1 0
ID:42792

swojak

@dzonny_killer:
Ty jesteś kosmopolita?

1 0
ID:42808

dzonny_killer

nie, patriota (ale nie w wydaniu pisiorów)... i wyznaję epikureizm, a w zasadzie hedonizm :p

2 0
ID:42829

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA