Witam Orietuje się ktoś czy w mieście zwanym...

Witam

Orietuje się ktoś czy w mieście zwanym włocławkiem,możliwe jest dostać pracę w którejś z tych firm nie mając wujka na kierowniczym stanowisku?

7 komentarzy

Raport

Sprawdź.

1 1
ID:42840

abcde

Ja mam wujka na kierowniczym stanowisku. Ile chcesz zarabiać? 10.000 zł starczy na drobne wydatki?

2 2
ID:42845

odp

nie ma takiej możliwości.jeżeli masz taką możliwość to wyjedz z tego zapiżdzijewa.

8 1
ID:42846

Kurier

Większość Kurierów jeżdzących w firmach kurierski ma zarejestrowaną własną działalność gospodarczą i w ten sposób dopiero podpisują umowę z firmą kurierską. Po drugie liczba kurierów w danej firmie jest ograniczona ,każdy kurier ma swój rejon ,więc jeśli jest komplet to nie ma zapotrzebowania na nowych Kurierów. Po trzecie znajomość wujka na stanowisku kierowniczym nie ma wpływu na załatwienie sobie pracy w tym fachy ponieważ kurier który rezygnuje ze współpracy z daną firmą kurierską ma obowiązek znaleźć kogoś na swoje miejsce ( jeśli tak jest zapisane w umowie ) lub też sam ma kogoś na swoje miejsce .

0 3
ID:42847

Hummm

@ ~Raport
Porozwoziłem CV gdzie tylko mogłem....
@ ~abcde
Po co takie posty?
@ ~Kurier
Ogólnie mówiąc jeżeli nie znam osoby która rezygnuje z pracy,nie mam szans ;/
Lipaaa ;/

1 0
ID:42851

zdenek smetana

najpierw trzeba latać tygodniami i prosić polityków/biznesmenów o robotę (czyli lizac odbyt zawsze i wszedzie, nawet jak plują na twarz), potem trzeba zaczac wydawac/lub przejąc stery po uprzednim lizaniu odbytu np jakis tygodnik i udawac ze ktos to czyta. A potem trzeba wpakowac sie bez zadnej wiedzy i kompletnie bez rozumu gdzies do np. zarządu firmy, wywalić wszytskich mądrzejszych od siebie i przyjąc stażystów.

3 0
ID:42904

?????

@~zdenek smetana: Albo ogłosić , że wypisujesz się ze swojej partii , wystartować w pseudokonkursie i udając bezpartyjnego zatrudniać swoich partyjnych nic nieumiejacych kolesi -dobry sposób co ? Tylko jak takiego spryciarza nazywać ? Moze ktoś podpowie ?

0 0
ID:42967

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA