Euro-czkawka. Firmy będą upadać? A nasz Rząd ? Kolejne...

Euro-czkawka. Firmy będą upadać? A nasz Rząd ? Kolejne firmy, upadają przez to, że wygrały prace przy inwestycjach na Euro 2012. Teraz nie mogą odzyskać pieniędzy, zatory płatnicze przewracają nawet rozsądnych przedsiębiorców.
Na wystawienie „faktury za Euro” na razie jeszcze za wcześnie, ale można już przewidywać, kto na tej imprezie zyska, a kto straci. Sporo pieniędzy zarobi UEFA. Na pewno zarobią hotelarze, którzy goszczą reprezentacje poszczególnych krajów oraz gości UEFA). Na razie największym przegranym sa firmy wykonawcy inwestycji infrastrukturalnych.

3 komentarze

piwo$z

spokojnie, wszystko jest pod kontrolą:) Bank światowy właśnie zaserwował nam 750mln euro pożyczki, nie ma powodów do obaw.

2 3
ID:42895

Zyga

Brawo PO,- -brawo. Już jesteśmy z jedną ręką w nocniku a zaraz będziemy
obydwoma. Brawo PO - tylko was wybierać.

5 3
ID:42896

zbuntowany_kaloryfer

Przypominam, że to nie PO wrobiło nas w Euro2012!!! Wyguglaj sobie jeden z drugim i sam przeczytaj!
Ale skoro już impreza jest to nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem... Pozostaje popatrzeć i pokibicować komuś tam.
Ps. Oj zawiodłem się srodze na naszej drużynie. Nie sądziłem oczywiście, że zostaną mistrzami, ale być najgorszymi w grupie..? To już przesada. I w dodatku moje zakłady. Jeszcze nigdy nie dostałem finansowo tak bardzo w d.... Nie wygrałem ani jednego z obstawionych zakładów! To się nazywa pech. Masakra!!
A Wy lepiej popatrzcie na Animal Planet albo History zamiast brać sobie na głowę 750 mln euro pożyczki;)))
Aha, muszę przeliczyć ile ważyłoby 750 mln haha;)

3 0
ID:42954

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA