Jak uchronić się od mobbingu dyrektora szkoły? - w...

Jak uchronić się od mobbingu dyrektora szkoły? - w stosunku do nauczycieli i pracowników.

6 komentarzy

MA_TA

wakacje przyniosą naturalną ochronę i czas na poszukanie sensownego rozwiązania; w demokratycznym, praworządnym państwie na pewno takie istnieje i kto, jak kto, ale nauczyciel powinien umieć je znaleźć.

0 1
ID:42897

Zibi.

Proponuje uczciwie pracować a nie opieprzać sie po kątach...szczególnie to dotyczy nauczycieli podstawówek, urzedników ZUS i innych ostoi leserstwa (oczywiście są wyjątki dobrych ludzi)

7 0
ID:42926

pikpok

do roboty lenie - po 40 godzin jak reszta społeczeństwa, wtedy napewno wszystkie bzdury i głupoty "wyjdą wam z głów"

3 1
ID:42928

ozon

Modne słowo teraz i każdy chce być na topie. Teraz wydanie polecenia to już nazywa się mobbingiem.doszło do takich absurdów ze lekarze przez ubranie badają z obawy aby nie być oskarżonym o molestowanie. Ciekawe jak u ginekologa? Czytałem że w gabinetach będą instalowane kamery...Przesada goni przesade ale pocieszające jest to ,że każda moda przemija więc i mobbing też przejdzie ..

2 0
ID:42937

ozon

i jeszcze jedno.uchronić przed a nie od to tak dla porządku gramatycznego.

1 0
ID:42938

Zuza

Sama straciłam pracę w szkole podstawowej przez panią dyrektor. Powiedziała mi, ze gdyby chciała, to miałabym pracę. Ona jednak musiała pokazać, że ją stać na zwolnienie pracownika. Nigdy jej tego nie zapomnę. Prześladowała mnie na każdym kroku ta pani .Przez nia, przez pania zastępcę mam zmarnowane życie. Czeka mnie schronisko dla bezdomnych, bo nie mam na nic pieniedzy. Za to ona zatrudniłą w szkole prawie calą swoją najbliższa rodzinkę.

1 0
ID:42991

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA