Zobacz @dzonny czy te solidaruszki czymś się różnią od...

Zobacz @dzonny czy te solidaruszki czymś się różnią od twoich komuszków? Hahaha
[url=http://www.wiocha.pl/650742,Bardzo_wazni_goscie_beda_jechac][img]http://img.wiocha.pl/linkimages/c/7/c75109b5aa5516400a469c5711a5a255.jpg[/img][/url]

7 komentarzy

Krystyna

Chciałabym znac definicje na "komuszkow". Według mnie to ich w Polsce nie bylo, nie ma i nie będzie. To jest legenda wyzsana z palca.

1 0
ID:42924

zbuntowany_kaloryfer

Byli, są i będą. Takie jest moje zdanie. Zawsze zwalczałem tę zarazę po wszystkich krajach i kontynentach i o ile zdrowia i sił o ile mi starczy (i rodzina pozwoli) - będę zwalczał nadal. Robactwo i zarazę trzeba tępić.
Ps. Nie jestem pIsuarem ani prawicowcem!!! To tak na wszelki wypadek.

3 2
ID:42931

Oczytany

~zbuntowany, a czym że sobie zaskarbiło to "robactwo" które chcesz tak zwalczać?. Powinieneś raczej dziękować im, być dumnym, za wykształcenie które umożliwili Ci zdobyć za darmo i pozwala dziś tobie wypisywać takie brednie na klawiszach komputera kupionego dzięki między innymi tej '' zarazy"....no, ale nasłuchałeś się od dziadka jaka to " ONA " była zła...A dziadek za przeproszeniem, pewnie nie poczuł pały na swoim grzbiecie od tej komuny...tak to już jest..dziadowskie opowieści..

3 2
ID:42934

szuja

@zbuntowany_kaloryfer:
Grzejnik to jedź tam i rozbierz tę siatkę maskującą.Napisz tak od serca kogo nazywasz komuchem a kogo komunistą?

3 2
ID:42940

zbuntowany_kaloryfer

Mój śp. dziadek człowieku był w AK. I dobrym, uczciwym oficerem jak przystało na wszystkich facetów z familii Kaloryferów.

1 3
ID:42945

koko

jak chcecie zobaczyć jak działa komunizm to przypatrzcie się jak działa góra A...u i związkowcy swój swojego kryje a podwyżek BRAK a niby juuuuuzz się dogadali ...KPINA

3 0
ID:42949

szuja

@zbuntowany_kaloryfer:
Ty mi człowieku o dziadku nie trukaj ale konkrety.Jaja na stół.

2 0
ID:42960

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA