Religia zawsze ściąga różnych ludzi :D...

Religia zawsze ściąga różnych ludzi :D
http://www.sadistic.pl/pazerny-proboszcz-vt123038.htm
Obejrzyjcie. Powstał nowy pomnik ofiar smoleńskich, w Kałkowie :D Wiara czyni cuda, na szczęście Wasze dzieci nie są już indoktrynowane prawda ?!?! Czy może dajecie je dla "świętego spokoju" pod opiekę czarnym, bo przecież wy też w większości mądrością nie grzeszycie, mówię do 30% :D

11 komentarzy

seba

~art, kolejna tania prowokacja popierającego antyklerykalne hasła Ruch Palikota.

6 5
ID:43053

george best

Ja tam swoich dzieci nie chrzciłem i uwazam kazda religie za niepotrzebna w naszym zyciu chodzi mi o moja rodzine.Nie mamy sw mikołaja,nie mamy swiat i nie ubieramy choinki.Żyje się dobrze i jest ok.

6 6
ID:43055

seba

@~george best: jak zwierzęta......

6 5
ID:43057

ozon

Ten temat pojawia się tu jak bumerang. Sprawa wiary to indywidualna sprawa każdego . Poza tym wiara jest łaską i nie każdy jej doświadcza. Mówienie że to lepsze a to gorsze niczego nie zmieni i nikt nikomu nie ma prawa niczego narzucać. Księża i Koścoł pozwala sobie na tak wiele bo hipokryzja w Polakach jest tak wielka .jak czarna dziura w Kosmosie.Wielu myli tradycje z wiarą no a poza tym boimy się ludzkich języków jak nowotworu i wszystko odbywa się na pokaz. Panu Bogu świeczke i diabłu ogarek i tak się kręci. Kto kogo i po co oszukuje? przecież Boga oszukać się nie da to jak to jest z tą wiarą u tych milionów rodaków???

3 1
ID:43062

zbuntowany_kaloryfer

A ja mam qurwsko silną osobowość i charakter jak stal (oczywiście podobno, nie mnie to sądzić)
Ps. Od dziecka chciałem polecieć na Marsa. Czynię pewne kroki w tym kierunku hahha"";))))

3 2
ID:43064

szuja

@~seba:
A ty przestrzegasz choć w 5% zasad wiary którą się tak szczycisz.Na pewno jesteś lepszym człowiekiem od zwierząt a może takim jak twój arcybiskup molestujący kleryków i inni kapłani nie bojący się Boga i nie przestrzegający jego przykazań? Hahaha

4 3
ID:43065

LALA20

@ zbuntowany-kaloryfer

Wyczarteruj sobie, święty już samolot z betonu, na kołach od Poloneza.
Stoi w Kałkowie. Są w nim " jacyś " pasażerowie, brakuje tylko pilota.

6 4
ID:43069

Ada

Wiadomo, e te czarne kiecki, potrzsanie kropidlem, krzyyki i krzyze, lamenty to przesada. To ma by nowoczesny kraj europejski ? Zacofanie.

4 3
ID:43071

george best

@~seba: może masz rację nie mnie to oceniać ale nie narzekam na życie a zwierzaki też mamy powiem Tobie że czasami taki zwierzak jest lepszy niż człowiek.Kiedyś jak dzieci podrosną same może wybiorą sobie religię.Wiesz znajomi i rodzina to uszanowali tym bardziej że żona pochodzi z meksyku a tam jest jeszcze bardziej wszyta religia.

4 1
ID:43072

LALA20

Do wielu pobożnych trzeba podchodzić ostrożnie, jak do czarnej mmamby,
najlepiej mieć przy sobie surowicę.

8 4
ID:43078

?????

W reportażu z Afaganistanu jeden z polskich żołnierzy ,który przeżył atak Talibów na jego oddział powiedział ,,będąc ranny w nogi prosiłem Boga ,by mimo kalectwa pozwolił mi przeżyć ,wcześniej nigdy taka modlitwa do głowy by mi nie przyszła bo Bóg dla mnie nie istniał '' .Byliście w takiej sytuacji ? Jeśli nie to co was upoważnia do takiego mądrowania ,filozofowania kiedy nie czuliście nigdy własnego g...a w portkach wydalonego pod wpływem strachu ostatecznego ?

0 0
ID:43254

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA