Szanowni Czytelnicy zwracam się z prośbą do wszystkich...

Szanowni Czytelnicy zwracam się z prośbą do wszystkich tych którym zależy na wyjaśnieniu tragedii Smoleńskiej o podpisanie się pod petycją która została złożona na stronie Białego Domu w Waszyngtonie po adresem wh.gov/zMU. Zebranie 25000 głosów pozwoli na rozpoczęcie dalszych prac nad tym co naprawdę zdarzyło się w Smoleńsku.
Złożenie poparcia jest bardzo łatwe poniżej instrukcja:

1. skopiuj link: wh.gov/zMU i wklej do okna przeglądarki internetowej
2. kliknij na niebieski link na dole strony pod tytułem create an account
3. wpisz w pojawiających się rubrykach swoje Imię (first name) Nazwisko (last name)i adres e mailowy
4. Następnie na dole strony przepisz do najniższej rubryki nieregularne literki i cyferki pojawiające się nad ramką potwierdzające logowanie
5. Kliknij niebieską ramkę z napisem create an account
6. Następnie po kilkunastu minutach wejdź na swoje konto emailowe i kliknij w link przesłany przez Biały Dom celem zweryfikowania konta
7. Po weryfikacji konta możesz podpisać petycję klikając na sign in niebieska ramka na dole strony wh.gov/zMU

Co ważne podpisy pod petycją pojawiają się tylko z Imienia i pierwszej litery nazwiska a więc są anonimowe. Dodatkowo nie musisz być obywatelem USA aby podpisać się pod petycją. Do chwili obecnej podpisało się wielu Polaków z Polski. Uprzejmie proszę o skopiowanie tej wiadomości i wklejanie na inne fora celem zainteresowania jak największej liczby osób mogących podpisać się pod petycją.

20 komentarzy

Simon

A co to za tragedia się tam wydarzyła? Bo nie wiem za bardzo, nie śledziłem TV ostatnio...

14 2
ID:43085

george best

Jedź do Torunia na Żwirki i Wigury i tam zbieraj podpisy.Do pracy lepiej idź ,zrób coś dobrego -przeprowadź staruszkę przez pasy,pozbieraj papierki w lesie a nie głupoty Tobie w głowie.

15 3
ID:43088

seba

Jakaś brzoza się złamała.

10 2
ID:43090

Stacha

O jaką tragedię w Smoleńsku i dlaczego Biały Dom w Waszyngtonie ma to wyjaśnić? Co ma Ameryka do Europy? Niech robią amerykanie u siebie porządek w swoich stanach a nie tutaj.O co i komu tak naprawdę chodzi?

9 2
ID:43093

Oczytany

~bigi bigos...zdrowy jesteś?

8 2
ID:43095

MA-TA

A co tu wyjaśniać? Na pokładzie było dwóch byłych szefów Bezpieczeństwa Narodowego ( p, A, Szyszko i p. W. Skrzypek). Ta fatalna podróż to żniwo ich nieprzeciętnych kompetencji. Czyż nie?

2 1
ID:43097

MA-TA

Przepraszam przekłamałam nazwisko drugiego szefa BBN-u. Chodziło mi o p. Wł. Stasiaka

0 1
ID:43100

Stacha

Pana Wł. Stasiaka szkoda- to był porządny facet.

1 1
ID:43102

włocławianka

Obudż się Panie bigi bigos!Połowa Włocławka bezrobotna,bez jakiiejkolwiek nadzieii na lepszą pszyszłość,a Pan pierdzielisz o Smoleńsku.Skoro jest Pan tak bardzo zainteresowany tą sprawą,niech Pan razem z panem K.zapłaci za sprowadzenie wraku TUPOLEWA i bada go sobie wzdłuż i wszeż,bo ja no to grosza nie dam.Ludzie mają tyle problemów:zdrowotnych,finansowych,rodzinnych i mieszkaniowych więc co nam po Smoleńsku?Zmarłych nie wskrzesimy,myślmy o naszych dzieciach aby zapewnić im lepszą przyszłość i aby wychować ich na odpowiedzialnych i mądrych Polaków,bo to co się dzieje w Polsce woła o pomstę do nieba!!!!!!!!!Wszystkim Włocławianom życzę lepszego jutra a Panu więcej realizmu!!!!!!!!

9 2
ID:43108

poliszynell

Ja nie podpiszę!
A co naprawdę zdarzyło się w Smoleńsku? NATO pytanie odpowiedzi udzieliłby szyfrant Stefan Zielonka /technik szyfrowania informacji NATO i UE/ ale nie udzieli z wiadomych powodów.
Biały Dom czyli Barak Obamy a może Biały Obama /heh!/ ...petycje pod ten adres to kiełbie we łbie:)
Pozdrawiam:)

2 1
ID:43111

rollnick

@~włocławianka:
Słusznie twierdzisz, że ludzie mają teraz mnóstwo problemów: zdrowotnych, finansowych, rodzinnych i mieszkaniowych, a wszystko to z tej przyczyny, że lekceważyli ważne sprawy dotyczące naszej ojczyzny i nadal to robią. Nie powinniśmy być na to obojętni, bo to są sprawy dotyczące nas wszystkich i mające na nas wpływ. Kiedy zaniedbuje się własny dom, to dom się rozpada. Skoro Polska jest naszym wspólnym domem, to troszczmy się no nią.
Tym którzy nas okradają właśnie o to chodzi abyśmy byli obojętni i zajmowali się wyłącznie własnymi prywatnymi sprawami.
Gdzie się podziała nasza narodowa solidarność? Ludzie, otwórzcie oczy! Obudźcie się! Lepiej późno niż wcale!

4 2
ID:43114

grzegorz

Włocławianka,jeśli chcesz wychować swoje i nasze dzieci na odpowiedzialnych i mądrych Polaków oraz zapewnić im lepszą przyszłość,to musisz ich nauczać i wychowywać w prawdzie.Prawda nie może być obojętna.Jeśli Smoleńsk dla ciebie i innych będzie tylko pierdzieleniem,to dla rządzących twoje biadolenie o problemach zdrowotnych,finansowych,rodzinnych i mieszkaniowych będzie tylko i wyłącznie pierdzieleniem.Więcej realizmu Szanowna Pani.

5 4
ID:43116

ja

dziadowski kraj rodziny ofiar tupolewa dostały krocie renty specjalne a rodziny ludzi którzy zgineli w wypadku busa z tirem ludzi którzy jechali zarobić pare groszy na przetrwanie dostali raptem po kilka tyś jednorazowej zapomogi na pogrzeb podobnie jak zwykłyszary człowiek leży w szpitalu na korytarzy tak ci od żłoba maja wypasiony szpital MSWiA

6 2
ID:43123

szuja

Do Tworek a nie Waszyngtonu, to podpiszę. Hahaha

2 1
ID:43138

rollnick

@~ja:
Po części masz dużo racji. Z tym że po pierwsze, za katastrofę tupolewa winę ponosi państwo polskie, a po drugie ofiarom dali te odszkodowania m.in. po to aby zamknąć im usta, aby nie domagali się prawdy.

1 1
ID:43141

LALA20

ADRES :

White Hause
1600 Pennsylwania Avenue -- Washington D. C.

1 1
ID:43154

szuja

@rollnick: Nawiedzony,czy pogięty?

1 0
ID:43168

LALA20

Szukający prawdy.

W samolot, i do Waszyngtonu.
Zróbcie sobie piknik w Parku La Fayette, na wprost bramy Białego Domu.
Zacznijcie protestować, domagajcie się posłuchania w " Gabinecie Owalnym ".

Przechodzący ludzie, szybko rozpoznają się na waszej chorobie.
Specjalistyczny szpital, co do waszej choroby, znajduje się w Atlancie w stanie
Georgia. Jest to dobry szpital, nie tak daleko od Waszyngtonu.

0 0
ID:43174

rollnick

@szuja:
Nie do mnie to pytanie, bo nie znam cię i trudno mi powiedzieć jaki jesteś.
Może jedno i drugie.

0 1
ID:43183

mareczek32432

zygac chce chce juz od tego

1 0
ID:43654

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA