Patologia polska. Nowy trup w Lipnie. Polacy sami likwiduja...

Patologia polska. Nowy trup w Lipnie. Polacy sami likwiduja siebie poza pomoca w tym kierunku rzadu. Zabijaja sie wzajemnie. Kogo wysla na wojny Sikorskiego i kundelkow Ameryki ?

11 komentarzy

peso

Kolejny post osobnika z Lyonu występujacego pod nickami Adam, Ada, Zofia, Krystyna, Oliwia, obliczony na wywołanie sporów i kłótni pomiędzy internautami.
Czy tylko ja mam wrażenie, że ten osobnik czerpie z tego jakąś chorobliwą satysfakcję?

5 3
ID:43624

oczytany

~peso , podzielam twoje zdanie.

3 1
ID:43626

LALA20

@ Adam + Reszta

Stwórz, stwórzcie, figury woskowe, daj, dajcie im imiona, wbijaj, wbijajcie w nie
igły, orgazm, orgazmy, gwarantowane.

1 1
ID:43628

Krystyna

@peso: to ty jestes klotliwy i szkoda mi Ciebie. Tak bardzo chcesz ukrywac wady obecnego systemu ? Nie uda ci sie. To Ciebie tez dotknie.

1 6
ID:43630

Tomek.L

Ja już wiem, pamiętacie Kloss-a - odcinek Poszukiwany gruppenfuhrer Wolf?
A - Adam
N -
T -
Y -
D -
Z - Zofia
I -
A- Ada
Ł -
K- Krystyna
O - Oliwia
W -
I -
E -
C -
I cała sprawa się wyjaśniła. Jeszcze kilka nick-ów przed nami :)

3 1
ID:43644

Jaś i Małgosia

@~Krystyna: nie chodzi o ukrywanie wad jakiegokolwiek "systemu" chodzi jedynie o to, że wieczne niezadowolenie ze wszystkiego, bezsensowne poPISkiwanie , ciągła krytyka świadczy tylko i wyłącznie o kompleksach i nieprzystosowaniu!

1 2
ID:43647

.

Jestescie agentami PO ?

2 3
ID:43650

peso

@~.:
Nie, raczej ludźmi którzy sami biorą sprawy w swoje ręce i rozwiązują problemy zamiast czekać aż politycy to zrobią ....

@~Tomek.L: miałeś rację pojawił się nowy nick @~.

1 1
ID:43656

ozon

Czytam tu te wpisy i bawie się jak na najlepszej komedii. Mosad i kGB to pryszcz ! Po co wzajemnie się inwigilujecie? Mnie wsio rybka kto ile nicków ma, co i jak pisze. Wolny kraj wolny internet. Z niektórymi się zgadzam z innymi nie i świat dalej się kręci. Nikt nikogo nie krzywdzi tym że ma inne zdanie. A swoją drogą to jeśli "Tomek L" ma racje to pogratulować sprytu >Jako naród jesteśmy malkontentami i tym w Europie wyróżniamy się chociaż ostatnio Euro pokazało że jednak "idzie nowe" i tego się trzymajmy. Pozdrawiwm wszystkich "szerloków" i "watsonów".

2 2
ID:43659

Tomek.L

Zosia-Krysia - Zamień proszę tyldę (~.) na Wacława bo mi do koncepcji nie pasuje :).

1 0
ID:43690

ozon

"Tomek L" a ????? nic Ci nie nasuwa? Jeśli już dedukujesz to weż i to pod lupe. Sory że się wtrącam w Twoje sprawy .

0 2
ID:43701

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA