a ja jeszcze chwilke zajme Wam i podam newsa! Podobno...

a ja jeszcze chwilke zajme Wam i podam newsa! Podobno Kaczyński dbając o przyszłe pokolenia patriotów ma "zapylać"wybrane osobniczki z grupy "radiomaryjnej". Toma być alternatywą dla in vitro.Eksperyment ma być rozpoczęty tuż po wakacjach bowiem ważna jest kondycja fizyczna a wakacje to odpoczynek.

24 komentarze

wyborca

Proszę szanowną redakcję o usunięcie wpisu internauty o nicku "ozon". Ten niewybredny wpis z całą pewnością łamie dobry obyczaj oraz regulamin portalu .

10 11
ID:43677

?????

To jest podono , a napewno zamiast obniżki podatków mamy wyciaganie kasy z naszych chudych kieszeni i zamiast obiecanej zielonej wyspy finansowanie obcych baków ze składek emerytalnych , zamiast autostrad popękane imitacje tych dróg -w tej sytuacji jednak będę głosowal na PiS i wszystkim którzy mają jeszcze coś do stracenia radzę to samo -czas przerwać pasmo łupienia i okłamywania wyborców przez chorego kłamcę który na polskich plecach chce wskoczyć na stołek i kasę w Brukseli .

8 7
ID:43678

LALA20

I mielibyśmy polskich Mormonów.

P.S. Gdyby te toruńskie hordy były Amiszami ?, byłoby wspaniale, dla wszystkich.

5 10
ID:43680

peso

Klonowanie było by skuteczniejszą metodą

3 0
ID:43687

LALA20

@ wyborca

Oto słowo czarne. Amen.

3 7
ID:43692

ozon

szanowny "wyborco" a czym to złamałem Twoim zdaniem obyczaje? Co jest obrażliwego w tym wpisie?Czy masz wątpliwości co do słowa in vitro ?A regulamin czym został naruszony? słowo "zapylać" stosowane jest w przyrodzie jako obyczajne. Za skojarzenia i domysły ani ja ani tym bardziej Redakcja nie ponosi odpowiedzialności. Przewrażliwiony jesteś..i tyle.

4 8
ID:43693

?????

@~wyborca : A dlaczego usuwać ? Skoro Niesiołowski demokratycznie może prezentować swój poziom umysłowy to podobny do niego ozon niech też reklamuje poziom tego ugrupowania .Choć to prawda ,że podobnie bezsensowne i niedemokratyczne wpisy trudno znaleźć na tym forum .

7 2
ID:43696

zbuntowany_kaloryfer

Qfa mać Lala! Dokładnie! Taki Amisz - cichy, spokojny i całkiem nieszkodliwy. A nasze radiomaryjne hordy są niczym ósma plaga egipska i męczyć się z tą zarazą musimy...

5 6
ID:43697

szuja

@~?????:
Stuknij się w łeb . Z deszczu pod rynnę!

4 4
ID:43698

LALA20

Czuję na tej stronie Florydę.

0 4
ID:43699

.

Juz niejeden ksiadz dba o podniesienie demografii w Polsce, pomimo, ze niektorzy po cichu oplacaja aborcje.

2 2
ID:43704

george best

Nie myslicie chyba aby klonowac tego belzebuba z Torunia wstrętny on jak cała ta sekta.I w mózgu siano

2 4
ID:43706

?????

@~george best: W przeciwieństwie do twojej sieczki którą pozwolileś sobie zrobićw głowie przez TVN-y i inne sterowane przez Donalda media -coraz wiecej Polaków to dostrzega więc może i na ciebie kolej ?

3 3
ID:43716

ozon

"pytajniku" kolej to najlepiej jak będzie na torach i tego się trzymaj ok.

1 4
ID:43723

LALA20

@ zbuntowany-kaloryfer

Hordy Attyli, w porównaniu z hordami toruńskimi, to pikuś.

0 4
ID:43728

?????

@~ozon: Kolej to nadchodzi nieuchronnie na takich zmanierowanych wykolejeńców jak ty .A udowodnić to bardzo latwo -twoja kryptoreklama PO i kolesia Donaldem zwanym pozostaje tu bez echa -a nawet budzi torsje ,więc pomysl o zabezpieczeniu tyłów .

2 1
ID:43736

wyborca

@ ?????
Z takim ludźmi typu "ozon" nie warto dyskutować , trzeba się tylko modlić o rozum dla nich . Ich już nikt i nic nie zmieni , tacy pozostaną , tęskniąc za przewodnią siłą narodu, która ich zostawiła i odeszła w zaświaty.Stąd tyle tęskniących za nią sierot.

3 2
ID:43741

LALA20

@ wyborca
Twoje słowa, to miód na serce " toruńskiego piernika ".

0 3
ID:43747

poliszynell

@szuja:) zgaszam się z Tobą "z deszczu pod rynnę" lub z rynny pod deszcz /tak właśnie Nas mamią tym mniejszym lub większym złem czyli wyborem między dżumą a cholerą:)
@~????? - nawet gdybym miał coś do stracenia to nie zagłosuję na Pis /na PO również:)
Ktoś powiedział:
"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad."

Obecna newdemokracja jest wtedy gdy owce głosują na wilki, który z wilków ma pierwszy zjeść owce:)

2 0
ID:43753

ozon

\'poliszynell\" W zupełności się z Tobą zgadzam i ubolewam nad tym że nie ma możliwości głosowania \"za\" tylko \"przeciw\".

1 0
ID:43763

rollnick

Może ktoś zna wyjaśnienie tego fenomenu, że od 1989 roku w polskich rządach przewijają się te same siły polityczne. Nie można stworzyć czegoś zupełnie nowego, oderwanego od tych ciągłych sporów i działającego w interesie Polaków? Jak to się dzieje, że u władzy są ciągle ci sami?

2 0
ID:43770

ozon

Już kiedyś pisałem że ordynacja wyborcza tak jest skonstruowana że głosujesz na partie a guru na liście umieszcza swoich ludzi i dlatego nudno na Wiejskiej.. Poza tym jak długo będzie się finansowało partie z budzetu tak długo tak będzie. To jest jak to mówoą politycy- brak woli politycznej. W tłumaczeniu na język normalny że tak powiem znaczy tyle że grabie od siebie nie grabią.

3 0
ID:43779

poliszynell

@rollnick tak jak @ozon napisał: finansowanie partii z budżetu,,wyborcze listy partyjne czy proporcjonalna ordynacja wyborcza ale jest jeszcze coś:
"Nie można stworzyć czegoś zupełnie nowego, oderwanego od tych ciągłych sporów i działającego w interesie Polaków?" -- raczej nie, stnieje wprawdzie w Polsce bierne prawo wyborcze /czyli Ty i ja mamy prawo do kandydowania do parlamentu jako kandydaci niezależni, nie ubabrani żadną główną partią ale to bierne prawo istnieje tylko na papierze w rzeczywistości jest fikcją ponieważ kandydaci nie zgłaszani przez główne partie polityczne, muszą zbierać tysiące podpisów /kandydaci zgłaszani przez partie podpisów zbierać nie muszą/. Jeśli nawet uda Nam się zebrać wymaganą ilość podpisów to mogą być one odrzucone przez PKW i nie ma przy tym żadnej sensownej procedury odwoławczej /a jakie kwiatki siedzą w PKW pisałem jakiś czas temu/. Niby konstytucja każdemu w odpowiednim wieku "zapewnia"bierne prawo wyborcze ale praktycznie przysługuje ono tylko tym, którzy zostali wyznaczeni przez władze partyjne. Dalej -- jeśli zbierzemy te podpisy i PKW Nas nie zablokuje to mamy jeszcze do czynienia z obowiązującą w naszym kraju metodą dHondta /promującą większe ugrupowania/ i nawet jeśli portal wloclawek.info.pl pomoże nam zdobyć wyborców i wygramy wybory w okręgu to mamy zbyt niskie poparcie w skali kraju, nie przekroczymy 5% progu wyborczego i nie otrzymamy mandatów. A jak dotrzeć do wyborców i zdobyć poparcie w większej skali kraju nie ma takiej opcji. Główne media są w rękach głównych partii.
To nie jest fenomen to jest monopol. Mamy pozorny rząd i pozorną opozycję, czyli partiokrację.

serdecznie pozdrawiam Panów:)

2 0
ID:43811

rollnick

@~poliszynell:
Wiem, że masoni (gł. Wielki Wschód Francji) używają takiej taktyki, że mają swoją partię i pozorną opozycję w różnych krajach. Nie mam żadnych złudzeń co do tego, że również w Polsce ma to miejsce.

0 0
ID:43965

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA