Wybiera się ktoś na koncert...

Wybiera się ktoś na koncert Madonny?
http://www.protestuj.pl/

5 komentarzy

LALA20

Na koncert Madonny wybiera się całe włocławskie duchowieństwo - incognito.

4 1
ID:43718

dzonny_killer

głupia akcja, wręcz debilna... nie wybieram się, ale jak ktoś chce, to niech sobie idzie... co mi do tego? :p

a może zróbmy akcję: "nie jem czarnych jagód", bo czarny zarezerwowany jest dla księży i nie możemy ich obrażać jedząc cokolwiek czarnego!!! kto się przyłączy? :p

3 1
ID:43720

ozon

Niestety nie ale przeraża mnie ten ogólnopolski protest rozpętany w związku z nim. Najbardziej śmieszy mnie że data 1 sierpnia jest niestosowna bo to dzień wybuchu powstania. Ludzie! Jeśli tak to należałoby ogłosić 63 bodajże dniową żałobe narodową i kraj przez dwa miesiące stanąłby w miejscu. Czytam też że 1 sierpień to święto narodowe!!! Jakie święto? Zniszczenia stolicy? To ciągłe granie na emocjach jest wstrętne poprostu. Mój dziadek walczył w powstaniu i zawsze mówił że to klęska narodowa i rzeż niewinnych na którą wysłali nieodpowiedzialni ludzie. Należy czcić pamięć o poległych ale nie wydarzenie jako takie! To słowa Akowca uczestnika tegoż powstania. żałosne że politykierzy na tej krwi budują swój wizerunek. Sory poniosło mnie!A Madonna niech gra!

3 1
ID:43722

?????

@~ozon: Spustoszenie jakie upały poczyniły w twoim umyśle wydają się być nieodwracalne ,ale kontynuuj ,kontynuuj ,nawet nie wiesz ile dobra czynisz takimi tekstami wśród wahajacych się jeszcze czy wyautować tę zgraje z PO ,więc kontynuuj ,,dobry człowieku'' .

1 3
ID:43735

ozon

"Pytajniku" czepiasz się jak rzep ale mnie to lata kapujesz. Tak czy siak PiS wyborów nie wygra i pan Rydzyk krajem rządzić nie będzie. Popiskuj ile wlazie - to wolny kraj.

3 1
ID:43746

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA