witam.mam pytanie-robiac zakupy,jaka cena obowiazuje-ta przy...

witam.mam pytanie-robiac zakupy,jaka cena obowiazuje-ta przy towarze na polce czy ta przy kasie? zawsze myslalam,ze ta na polce,jednak moze byc inaczej.robiac dzis zakupy w drogerii a.... przy ul promiennej,kupilam 4 rodzaje kosmetykow z czego tylko jedna cena sie zgadzala.pani mnie poinformowala,ze i tak musze zaplacic taka cene,ktora ona ma w systemie.nie mialam czasu,zeby to wyjasnic,ale nastepne zakupy nie pozostana bez echa.klienci,zwracajcie uwage na paragony,ja jak mam dostawe towaru u siebie,przed wylozeniem go do sprzedazy skanuje ceny i wrzucam w system,jakos nie mam problemu z tym.gdyby taka sytuacja miala miejsce napewno przyjelabym kwote ktora jest na cenowce,moze sie nie znam.

4 komentarze

abcde

Obowiązuje cena na półce. To ich problem, że mają burdel w systemie. Mają obowiązek sprzedać Ci towar po takiej cenie jaką Ty widzisz. Jeżeli jest inaczej to wprowadzają Cię w błąd.

2 0
ID:43764

i

przy ul piekarskiej znajduje sie instytucja,ktora chetnie wybierze sie na kontrole do tego sklepu.proponuje wykonac tel,zwykle jeden wystarcza.

1 0
ID:43785

dzonny_killer

Liwia... właśnie dzięki takim jak Ty, którzy "nie mają czasu" takie przekręty będą miały miejsce i to nie zależnie od sytuacji... to może być sklep, supermarket, kiosk, nasze miasto... :p

1 1
ID:43792

Stacha

~i
A co ma inspekcja pracy- jak już to PIH- przy Miedzianej.

1 0
ID:43824

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA