Historia świata w 10 minut. Jeden z lepszych filmików tego...

Historia świata w 10 minut. Jeden z lepszych filmików tego typu, bo bardzo przystępny dla "nieoblatanych" w tym temacie i krótki. Zapraszam do podzielenia się wnioskami i wiedzą na ten temat.

#!

5 komentarzy

radio Erewań

Super filmik dobrze zrobiony i prawdziwy niestety. Jesteśmy tylko naiwniakami, że tu jakaś demokracja itp. Jesteśmy niewolnikami i lepiej niech już wywołają tą 3 wojnę, po co czekać!

3 0
ID:43982

zbuntowany_kaloryfer

@pietreq: nie musisz siać rasistowsko-narodoweściowej propagandy. Tak się nieszczęśliwie złożyło, że mam fakultet z historii. Trochę to hahaha wqwiało moich przełożonych w armii. Ich dramat. A ja chociaż wiedziałem gdzie się znajduję i jaka jest geneza nazwy kraju, w którym jesteśmy - w przeciwieństwie do NIEKTÓRYCH przygłupów. Może to dlatego ja zostałem oficerem, a oni szeregowcami...
Ale chrzanić to. Było minęło. Przynajmniej zajefajną laskę sobie przywiozłem dzięki armiii;) Co moje to moje.
Ps. W ub. roku ktoś tu zarzucał mi (nie pamiętam kto), że okradałem zwłoki Irakijczyków i dorabiałem się w ten sposób. To bezczelne kłamstwo, chamstwo i potwarz. Nie zniżyłbym się do takiej nikczemności i plugastwa.

2 3
ID:43983

?????

Brat który pracuje we Włoszech twierdzi że tam narasta ruch zmierzający do wystąpienia Włoch z unii .Włoskiej kadrze inżynierskiej trudno zrozumieć jak takie potęgi gospodarcze jak Włochy Hiszpania czy Portugalia tak szybko mogą zbankrutować .Jedynym wytłumaczeniem jest dla nich zmowa banków żydowskich inspirowana przez żydów USA . Anglia wyczuła blusa i zaczyna odchodzić od Unii .A najwiekszy podziw Włochów podobno budzi postawa Islandii gdzie żydowskich bankierów oszustów pogoniono z kraju a banki znacjonalizowano .Dziwna cisza w mediach panuje na ten temat .

1 1
ID:43985

.

To jest prawda. Jestesmy niewolnikami finansow. Czlowiek nie liczy sie, jest tylko narzedziem, ktore wyrzuca sie w momencie kiedy staje sie niepotrzebne.

3 1
ID:43988

zbuntowany_kaloryfer

Aż nadal mnie to wnerwia. Oficer WP ma okradać poległych, zwłoki?? Ludzie do cholery, bez jaj...

1 3
ID:43989

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA