Wczoraj około godziny 20.30 byłem świadkiem ciekawej...

Wczoraj około godziny 20.30 byłem świadkiem ciekawej wędrówki naszej straży pożarnej. Wjechali w ulicę Noakowskiego po czym przez ulicę Prusa zaczęli błądzić po Nowcy a następnie zatrzymali się na skrzyżowaniu ulic Noakowskiego i Zbiegniewskiej blokując ulicę i przez minutę zastanawiając się gdzie mają dalej jechać. Strażacy jechali na sygnale, więc interwencja była raczej pilna. Na tym obszarze nie ma żadnych objazdów, więc tym bardziej dziwi mnie taka sytuacja. Znajomość Włocławka się kłania. A może warto zainwestować w GPS?

5 komentarzy

piwo$z

i co w tym takiego dziwnego było? Może dostali polecenie aby dojechać do celu od strony A czy B. A że stali na skrzyżowaniu przez minutę to nie oznacza że nie wiedzieli co mają robić. Z takich niedomówień biorą się głupie ploty... a co za problem zadzwonić do dyżurnego i zapytać w czym był problem ?
Pozdrowienia dla chłopaków z trzeciej zmiany:)

18 2
ID:44207

maly

Dlaczego my polacy lubimy sie cieszyc z niepowodzen lub glupich wpadek zamiast pomoc moze zamiast patrzec z boku i sie smiac trzeba bylo pomoc i wskazac wlasciwa droge jak jestes alfa i omega we wszystkim ludzie nie macie zajecia tylko o pierdolach pisac a panowie spieszyli komus na ratunek a ten sensacji suka

17 1
ID:44208

comments

nie myli się tylko ten ,kto nic nie robi, a ty naprawdę musisz się nudzić, skoro takimi pierdołami się zajmujesz

14 1
ID:44209

ANDZIA

Miałam ostatnio kursy z ratownictwa medycznego pan ratownik opowiadał w jaki sposób ludzie tłumaczom dyspozytorowi jak dojechać do ich domostw to woła o pomstę do nieba podają nazwę ulicy i mówią dalej że ich dach ma kolor zielony na przykład a nie pomyślą że jest 2 w nocy albo że ich dom jest za taką śliczną willą myślę że w tym przypadku mogło być tak samo

5 0
ID:44210

Aero2

Macie rację, przepraszam. Rzeczywiście głupi temat poruszyłem.
Nie nudzę się. Ja po prostu piszę cokolwiek tylko po to, aby robić reklamę spółki o nazwie Ae....

2 7
ID:44211

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA