Jakies 6 miesiecy temu Amityr napisal amityr | 16-12-2011...

Jakies 6 miesiecy temu Amityr napisal
amityr | 16-12-2011 22:09:13
Na początek powiem wszystkim na tym forum Dzień dobry bardzo.Od dawna czytam i w końcu podąłem decyzje zalogowania się. Na początku chciałem się poradzić.Mam parę złotych i chciałem gdzieś zainwestować . Nie żeby to były jakieś grube pieniądze . Znalazłem ciekawą stronkę . Co na ten temat sądzicie? ambergold.com.pl/(...) "
oto link do w/w watku.....
i jak panie Amityr ??? nadal "pomyslne opinie i ble ble ble "???

9 komentarzy

Oliwia

Niestety jeszcze duzo jest zachlystyjacych sie gieldziarzami i systemem aktualnym. Obecnie wszystko wymyka sie kontroli. Wymyslono komputery sprzedajace miedzy soba akcje z zawrotna szybkoscia.. Za tym wszystkim stoja mafie i grube ryby Jezeli nie zlikwiduje sie tego skandalu bedzie jeszcze gorzej

2 1
ID:44275

zbuntowany_kaloryfer

Brawo dla Oliwii! Wódki jej dać % % % ;))

2 1
ID:44280

?????

@~Oliwia: A największa mafia to mafia politykierów która to wszystko kryje bo ma z tego prowizję .7.5 miliona złotych na nagrody dla kolesió partyjnych PO -PSL a główny kłamca mydli ludziom oczy że teraz czyta listy od obywateli !!!!!! Czy już zapomniał co Polakom obiecywał ?

. Z geby cholewa ? To za delikatnie powiedziane .

3 1
ID:44281

amityr

@mistrzcietejriposty
Widzisz koleś tak się składa ,że mnie akurat kasiwo na konto, na koniec czerwca przelano co do grosza. Powiem więcej gdyby działające pseudo Banki w porozumieniu z MF i KNF, Służbami Specjalnymi oraz Wyborczą nie zamąciły celowo wody ,to wszystko dalej działałoby sprawnie. A tak w ogóle to nasze państwo samo nie wie co ma i jakie prawo istnieje. Trzy lata AG działał w świetle prawa i nawet Prokuratura umorzyła zarzuty KNF. Więc jak obywatel może nie wierzyć własnemu państwu ? Wszyscy nas skubią. Weź taki przykład:
Proponując na lokacie 4,4% jeden z banków żarty sobie robi czy jak?.
1) 4,4% -19% podatku=3,56%
2) stopień inflacji wynosi 4,7%
3) 4,7%- 3,56 =1,14 %
Dlaczego ja mam dopłacać do tego i innych zresztą Banków 1,14 %

1 0
ID:44285

?????

@amityr: Musisz dopłcać by kolesie partyjniaki mogli sobie przydzielać z naszych podatków(od oszczędności również!!!!!!!!!!) po 30 tysięcy miesieczne nagrody przez 4 ostatnie lata(potwierdzone przez NIK ) .Polityk niczego nie produkuje i nie przetwarza za wyjątkiem papieru toaletowego .Musi więc skubać naiwnych wyborców by mieć co wpłacać na konta w Szwajcarii -proste ?

1 1
ID:44290

solidarny

@mistrzcietejriposty
Czy niekumaty załapał o co biega amitronow? Nic nie będzie tylko takie ciumoczki jak ten na awatarze.. Hahaha

0 0
ID:44300

mistrzcietejriposty

@amityr - jesli oddali ci co do grosza to chyle czola ale ... troche z innej beczki zastanawiajace jest to na tym forum ze niewielu zostawiajacych posty pisze na temat. @Oliwia - powiedz co ty wciagasz bo ja niewiem czy slabo widzisz, problemy ze skojarzeniami czy moze pomylilas watki??? Wszedzie wciskaja na okolo polityke itp. przeciez to oszalec mozna.

Przeciez niedlugo jak ktos bedzie chcial poruszyc temat o rybkach w akwarium to znajdzie sie taki co zaraz do tego akwarium wpusci kaczke a jak kaczke to i donalda i dalej juz poleci.

Istne szalenstwo

ps. a myslalem ze to ja mam nie do konca w glowie poukladane....

0 0
ID:44330

?????

@mistrzcietejriposty: A czy przypadkiem wasza spostrzegawczość nie dostrzega ,że jest akurat odwrotnie ? Że to politycy pakują się tam gdzie najmniej są potrzebni , bo kto ustanawia prawo w tym chorym kraju -no chyba to dostrzegasz że politycy ? Kto nadzoruje zatrudnienie w spółkach skarbu państwa , KRRiT ,samorządach , biurach i urzędach , energetyce ,ciepłownictwie ,wodociagach ,komunikacji miejskiej -czy dalej sam dopiszesz czy trzeba ci podpowiadać ?

1 0
ID:44378

Dawid Cymesgold

Koleś - fotke którą używasz , używasz bez pozwolenia a takie sprawy są karalne.
Zgłoszę to administratora blogu.

0 0
ID:44489

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA