w internecie pani MONIKA napisała: "PRZEPROWADZIŁAM SIĘ...

w internecie pani MONIKA napisała:
"PRZEPROWADZIŁAM SIĘ DO WŁOCŁAWKA Z INNEGO MIASTA I JESTEM W SZOKU,TU SĄ PRAKTYCZNIE SAME PATOLOGIE,NORMALNYCH LUDZI JEST GARSTKA(...)"

13 komentarzy

solidarny

No to mamy jedną patolożkę (po Pani Marszałkini z Sejmu) więcej! To Źle ?

3 3
ID:44314

ozon

Nic nie stoi na przeszkodzie ponownie zmienić miejsce zamieszkania i to bliżej Tworek lub Świecia będzie dla pani Moniki bezpieczniej a NFZ nie wyda kasy publicznej na transport. Ba może także skorzystać z faktu iż jesteśmy w UE i uwić sobie gniazdko poza krajem. Ale czy tam czy tu intelekt pozostanie ten sam a tego jeszcze nie przeszczepiają nawet w USA.

3 12
ID:44318

?????

No prosze zamiast przyznac rację bo niestety to prawda to bulgot zamiast rzeczowej odpowiedzi .Widac takim jak ozon patologia pasuje -w metnej wodzie czują sie jak ryby - zupelnie jak ich idol który o czym coraz głośniej w Aber Gold też maczał palce wraz z synkiem .

9 7
ID:44321

cichyobserwator

@~?????: Widać pani Monika czytała wszystkie wpisy twoich wcieleń i myśli , że tak piszą Włocławiacy a to tylko jeden patologiczny frustrat robi takie wrażenie.Pewnie w następnym wpisie dowiemy się jak to niektórzy wytapiali po nocach fałszywe ołowiane sztabki po 250 Euro dla naiwnych rodaków a prawdziwe szły na wille w Kalifornii . Jeżeli słyszysz głosy to trzeba podwoić dawki leku a nie pisać ,, bulgot zamiast rzeczowej odpowiedzi " . Głupawe insynuacje to są te ,, rzeczowe odpowiedzi " ? Chcesz żeby p. Monika zmieniła zdanie to przestań podawać się za wszystkich włocławian to może Takiego Jednego w naszym mieście zaliczy do średniej krajowej patologi i zostanie.

5 6
ID:44324

ja

@~?????: ot i znowu zaPISkał cokolwiek durnowato!

5 5
ID:44325

ozon

Jeśli plujesz na swoje miasto to ja wtórować takim jak Ty nie będe.A co do Amber Gold to pazerność i chciwość zostaje ukarana a po drugie to przypomnij sobie sprawki zięcia Lecha Kaczyńskiego i zamknij ten swój dziób bo gdaczesz i gdaczesz . Z Ciebie i innych tacy patrioci jak z koziej d... torba.Mieszkam w tym mieście dopiero 9 miesięcy a Ty wychowałeś się tu , pracowałeś, głosowałeś lub nie - więc odpowiedzialny jesteś za tę patologie. Wstydziłbyś się. Najgorszy ten ptak który własne gniazdo kala. Kim jesteś? Kosmopolita? Tam moja Ojczyzna gdzie mi dobrze?

7 3
ID:44327

mistrzcietejriposty

no coz - przeprowadzka do srodowiska w ktorym nie zrobilo sie wczesniej rekonesansu skutkuje takim wynikiem.
a z drugiej strony - o co chodzi wam z ta patologia. wychylcie nosa troche dalej niz 3 kroki za tablice "wloclawek" i ocencie obiektywnie (jesli ktos z was jeszcze posiada takowa zdolnosc. wiekszosc z tych komentatorow z bozej laski ledwo potrafi wychylic sie za monitor komputera ale kreowac sie na specjalistow potrafia wzorowo - szkoda tylko ze wiekszosc komentarzy przypomina polityczny belkot

6 1
ID:44332

Jura

@mistrzcietejriposty:
A co tam w Białymstoku?

2 0
ID:44334

mistrzcietejriposty

a dziekuje - niech nie bedzie niczego !!! :)

3 0
ID:44338

?????

@~cichyobserwator: Miałeś przeprowadzić sledztwo w stprawie tych przekretów za 7,5 miliona PO-PSL a ty ponownie bulgoczesz -gdzie twoja dociekliwość i konsekwencja w ustalaniu prawdy

2 5
ID:44345

zbuntowany_kaloryfer

Może Monika wylądowała na jakiejś Żabiej, 3go Maja czy Cygance itp..? Może nie zrobiwszy rekonesansu - jak słusznie zauważył @mistrzciętejriposty - wpasowała się w jakiś paskudny kanał...

5 0
ID:44352

mistrzcietejriposty

coz teraz poradzic Monice.... jak juz sie wpasowala w ten nasz "wielkomiejski" survival to niech walczy :)))

2 0
ID:44367

pietreq

@mistrzcietejriposty:
powaliłeś mnie na glebę z tym "wielkomiejskim" survivalem, cha, cha, cha! :)))

0 0
ID:44448

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA