chcemy plac zabaw na michelinie !!!!!!!

chcemy plac zabaw na michelinie !!!!!!!

13 komentarzy

abcde

Burżuazji z michelina nie stać na plac zabaw? Niebywałe...

19 5
ID:44517

peso

Już był naprawdę piękny plac zabaw na Michelinie, niestety nie kto inny ale właśnie mieszkańcy Michelina go zdewastowali, może właśnie ich dzieci nie mają się teraz gdzie bawić ...

16 2
ID:44518

anka

szkoda kasy , zapraszam na ul. Sarnią tutaj to dopiero jest syf, zdewastowane boisko, pełno śmieci , z pobliskiego lasu zrobiono śmietnisko, nikt się tym nie interesuje, ludzie wykopują doły i wrzucają śmieci, zwykła patologia

10 1
ID:44522

Ada

Place zabaw nie musza byc drogie, wszystko zalezy od dobrej woli gminy. Poza tym nalezy wymagac troche wiecej od tej mlodziezy o wymytym mozgu piwem, zeby nie niszczyli i nie dewastowali. Nalezy wymagac od tych, ktorzy niszcza zeby naprawiali, sprzatali, oddali lub odkupili to co zniszczyli, zamalowali bazgranie na murach. To przyniosloby lepszy skutek a gminy by zaoszczedzily.

6 0
ID:44524

george best

Popieram gdzie jak gdzie ale na Michelinie ?Ludzie zróbcie zbiórkę i po krzyku acha zapomniałem ten co ma dużo chce jeszcze więcej tylko brać,brać.

6 2
ID:44527

qqlkq

wcale nie chcemy placu zabaw!

5 2
ID:44528

?????

A co na to (bez)radni z Michelina ?

6 0
ID:44531

do ?????

radni uaktywnią się przed wyborami, jak zwykle

3 0
ID:44536

fgh

abcde
Wyczuwam nutkę proletariackiej zazdrości.

Do autorki postu - plac zabawy jest przy szkole podstawowej.

4 1
ID:44538

psot

A właśnie, że ja nie chcę placu zabaw na michelinie.
Na Michelin za daleko.
Niech lepiej gdzieś bliżej zrobią zrobią plac zabaw.

2 2
ID:44542

zbuntowany_kaloryfer

do abcde: skąd założenie, że na Michelinie mieszka "burżuazja"? Trochę to tendencyjne i negatywny wydźwięk ma. A poza tym jak Ci nie leży "burżuazja" to optuj za zbudowaniem placu zabaw w okolicach 3go Maja i Tumskiej - dla dzieci innych. W 3 dni od wybudowania rozbiorą i sprzedadzą na złom. A drewniane części pójdą na opał.
Po dzisiejszym, kolejnym spacerze przez 3go Maja w kierunku Wisły, po obserwowaniu miejscowych tzw. dzieci i młodzieży znowu nachodzą mnie myśli, że kastracja menelstwa byłaby uzasadniona. Gdy człowiek patrzy na te twarze i obserwuje zachowanie tej progenitury... Qfa, oni mają bandytyzm i przestępstwo wypisane na pyskach. To tylko kwestia czasu - roku, może kilku lat - aby się dopuścili bandyckich czynów. I pójdą siedzieć (albo nie), a ktoś Bogu ducha winny ucierpi.

10 1
ID:44543

Dorota z osiedla Mielęcin

A po co ? Żeby psy sikały w piaskownicy !

3 2
ID:44546

ozon

Czytam i mam wrażenie że jestem na innej planecie. Osiedle Michelin to raczej osiedle tzw budownictwa indywidualnego i raczej ogrody są przy posesjach więc dzieci mają swój plac zabaw bo o to chyba chodziło budowniczym tych domów? No chyba że trawnika nie można deptac tudzież innej infrastruktury ogrodowej. Place zabaw jeśli potrzebne to nic prostszego jak skrzyknać się i w ramach może integracji wybudować jakiś plac dla dzieciaków. Miasto może ale nie musi i chyba tę opcje wybierze. A co do ul. 3 go Maja to fakt fizjonomie nieciekawe ale żeby zaraz nazywać "pyskami"?Każde miasto ma taki "klimacik" tylko nie w każdym jest to w centrum.

1 3
ID:44551

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA