Byłam dzisiaj w przychodni na ul. Okrzei i jestem mocno...

Byłam dzisiaj w przychodni na ul. Okrzei i jestem mocno rozczarowana. Nie wiem po co się tak reklamują skoro nawet nikt nie odbiera telefonów, kolejki ogromne, zapisy do lekarzy dopiero na przyszły miesiąc albo na przyszły rok, ceny bardzo wysokie a personel wg. mnie niezbyt miły. Taki traktowanie pacjentów prywatnych....To już lepiej iść prywatnie do gabinetu. Tylko z zewnątrz ładny budynek ale już w środku zupełnie inna rzeczywistość.

5 komentarzy

?????

A czego oczekiwalaś naiwna kobieto po rogramie ustawowej eutanazji Polaków pani (?) Kopacz ? Kliniki i specjaliści są dla takich jak pani Kopaczewska z PO a nie dla plebsu .Plebs(wyborczy motłoch) ma głosować , płacić składki , leczyć się u znachorów i babek-zielarek i umierać przed emeryturą by było na premie dla wybrańców . Selekcja naturalna musi zacząć funkcjonować na tej zielonej wyspie , prawda ?

5 5
ID:44775

polak

To, że się reklamują nie ma nic do rzeczy. Mają kaprys to wykorzystują pieniądze na reklamy. A jeżeli w prywatnej przychodni są duże kolejki to tylko dobrze o nich świadczy - są dobrzy i mają klientów.

4 6
ID:44781

następny Polak

Byłem tam ,kicha totalna ,obsługa do kitu ,biora kasę a potem pa pa .

1 0
ID:44786

Stacha

Są jeszcze inne przychodnie- nie musisz korzystać z Okrzei.Można jechać do Torunia.

3 1
ID:44789

?????

@~Stacha: Albo do Warszawy ?

0 4
ID:44797

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA