Jednak nie będzie komisji śledczej Amber Gold. PO boi...

Jednak nie będzie komisji śledczej Amber Gold. PO boi się
takiej komisji jak diabeł święconej wody, wszystkie brudy
by wypłynęły.Dziwi mnie tylko postawa premiera - powinien
odejść a on się trzyma stanowiska rękoma i nogami - co to
robią pieniądze z tymi ludźmi - tracą swoją godność.

7 komentarzy

?????

Kabaret za pieniadze podatników trwa nadal Główni aktorzy KRADNą PIENIĄDZE WYBORCÓW i udają ze NIC SIĘ NIE STAŁO .W Gdańsku od dawna ludzie mówia że w Polsce rządzi układ mafijny .

9 4
ID:44854

Oczytany

~????? , masz rację mafia pod rządami Tuska robi co chce, i jak chce. Sami złodzieje!. Wczoraj w sejmie udowodnili to przed okradanym narodem. I nic, my Maluczcy zrobić nie możemy...Tragedia. Precz z tym rządem złodziei.

7 2
ID:44856

?????

@~Oczytany : A Policja cały czas jest dozbrajana w sprzęt do walk ulicznych , a komplet takiego wyposażenia dla jednego zomo...przepraszam policjanta to kwota ponad 20 tysiecy złotych polskich!!!!!!!!!!!! Po co rząd wydaje pieniądze na takie uzbrojenie ? Może znów mamy wroga wewnętrznego w podobno wolnej Polsce i o tym nie wiemy ?

3 3
ID:44858

Johan

@~?????: Mamo pisze do ciebie list. Miałem być wczoraj na Skype ale odłączyli mi internet. Ponoć moja prywatna strona narusza prawa patentowe FARMACONU. Rząd podpisał jakiś dokument i grożą mi więzieniem. Na pieniądze jakie miałem ci wysłać musisz jeszcze poczekać bo firma w jakiej inwestowałem właśnie upadła a pieniędzy nie można odzyskać. W telewizji mówią że to nasza wina. Wiem, miałem jechać do ciebie w piątek ale jedna z autostrad była zablokowana przez budowniczych którzy jakoby nie dostali wypłat a druga jest jeszcze nie skończona. Mógłbym jechać pociągiem ale biorąc pod uwagę ostatnie wypadki, opóźnienia i komfort podróży wolę poczekać. Nie wiele brakowało a przyleciał bym, tylko linie w których wykupiłem bilety też upadły. Pytałaś się mnie ostatnio kiedy stawialiśmy nowy pomnik dla ojca. Nie mogę znaleźć rachunków i mam słabą pamięć do dat, ale to było dokładnie wtedy kiedy ci dwaj politycy omawiali ważne sprawy z hazardem. Pamiętam bo byłem wtedy na cmentarzu u ojca i jeden jakby mocno się czerwienił. Jeśli chodzi o nie najlepsze wieści to póki co płacimy wyższe podatki niż w 2005 kiedy wyjechałaś do cioci oraz będziemy pracować dłużej. Stocznia w której pracował Maciek już nie istnieje ale na szczęście przeniósł się do Gdańska i znalazł pracę w sowim zawodzie jako Monter Kadłubów. Nie uwierzysz ale to ta sama stocznia "im Lenina" o której tyle mówiłaś. Ponoć ma znaczenie historyczne chociaż to nie ta sama brama. Ale pomyślmy logiczne, tak duży napis przecież nie zmieścił by się w muzeum. Są też dobre wieści. Na szczęście to PO a nie PIS jest u władzy.

6 1
ID:44859

Zygmunt Pawlak

Tak mamy wroga wewnętrznego - według rządu koalicyjnego PO i PSL wrogiem
wewnętrznym jest POLSKI NARÓD.

7 2
ID:44860

hmmmm

z dnia na dzień mysle o tym czy jeszcze jutro będe miał prace.

6 1
ID:44863

solidarny

@~Johan: Tak ,tak dobrze ,że PO a nie PiS, a później to już Bundestag zamiast Sejmu i to na drodze pokojowej.

2 0
ID:44865

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA