Źle mówi? Wojciech Cejrowski m.in. o premierze Donaldzie...

Źle mówi? Wojciech Cejrowski m.in. o premierze Donaldzie Tusku, o pederastach, oraz o obaleniu rządu przez młodych ludzi.

12 komentarzy

?????

I dlatego polityczni krętacze nie mogą patrzeć na człowieka który wali im prawdą między oczy !!!!!! Niektórzy boją sie prawdy jak żyd święconej wody , a żydow w polskiej polityce na kopy ...

2 5
ID:44921

george best

On jest taki sam jak rydzyk zero tolerancji

3 3
ID:44928

darkbreaker

Cejrowski to ten ultrakatolicki rozwodnik, który chwali Radio Marii a sam swe programy puszcza w TVN ??? To ten co woli mieszkać w Ekwadorze by nie płacić podatków???

3 1
ID:44937

pietreq

Jak dotąd nikt się nie pofatygował, aby odpowiedzieć na postawione pytanie "Źle mówi?".
Nie pytałem o wasze zdanie na temat osoby pana Cejrowskiego, lecz ustosunkowanie się do wyrażonych przez niego opinii.
Widzę, że wielu uważających się za lepszych, inteligentniejszych, nowocześniejszych od tzw. moherów, czy innych "niepoprawnych politycznie" nie zaskakuje bystrością swojego umysłu, ograniczając się jedynie do prostackiego rzucania obelg i ziania nienawiścią.

3 1
ID:44951

cichyobserwator

@~pietreq: Odpowiedz sobie czy aby wypowiedzi p.Cejrowskiego nie ograniczają się do ,, do prostackiego rzucania obelg i ziania nienawiścią." bo z faktami mijał się już wielokrotnie.Chyba ,że on wypowiada opinie a wszyscy inni to już prostacy bo myślą inaczej.

2 3
ID:44960

?????

Na liczniku Polska ma ok 8,5 miliarda długów -potwierdza to żyd Vincent , i o tym też głosno mówi Ceyrowski -czy to znaczy że kłamie ?

0 0
ID:45011

cichyobserwator

@~?????: Oj , chłopie - gdyby te twoje 8,5 mld było prawdą - pomarzyć .
A tyle razy pisałem - myśl , myśl i jeszcze raz myśl zanim napiszesz.
Prawda jest niestety gorsza ( pierwszy raz żałuję że sie pomyliłeś ) :

Długi, które w 2012 r. muszą spłacić poszczególne państwa europejskie:
Niemcy - 421,6 mld euro,
Francja - 361,5 mld euro,
Włochy - 333,6 mld euro,
Wielka Brytania - 190,5 mld euro,
Hiszpania - 152,8 mld euro,
Holandia - 80,5 mld euro,
Belgia - 63,3 mld euro,
Polska - 26,6 mld euro.

http://www.se.pl/wydarzenia/swiat/zadluzenie-panstw-swiata-siegnelo-33-bilionow-euro-europa-musi-splacic-19-bln-euro-dlugow_220489.html
I kto tu znowu kłamie ?

0 2
ID:45031

?????

@~cichyobserwator: Brawo jestem pod wrażeniem ,a już mysłałem że nie wyśledzisz podpuchy .Jako jedyny z tego forum -chylę czoła , ale tym bardziej nie mogę zrozumieć jak taki spostrzegawczy facet daje się nabierać na te,, zbuki '' wyborcze tuskomatolskiej koalicji ? Chłopie , bez osobistych wycieczek , proszę cię ,wyjaśnij mi to . Może mnie przekonasz ,że za 250 Euro płacąc w sumie 70% podatków jednak potrafię zapewnić rodzinie życie na poziomie unijnym i nie wyjadę jak mój brat . I nie bagatelizuj bo te prawie 90 MILIRDÓW złotych długów Polski nie da się porównać do zadłużenia innych państw starej unii .To chyba oczywiste bo Polska to nadal żebrak Europy -Gierek zostawił ok 20 MILIARDÓW DŁUGU i (jaki taki)przemysł i mieszkania dla ludzi , obecna ,,reszta'' długu to zasługa obecnych braci marnotrawnych -prawda ? Czy to też zakwestionujesz ?

0 0
ID:45047

cichyobserwator

@~?????: Też jestem pod wrażeniem - całkiem niezły sposób wymyśliłeś , żeby wybrnąć z twarzą . Też nie mogę zrozumieć , że jednak myślący gość a pisze tego nie wykorzystując.Reszty nie będę komentował - połechtałeś moją próżność - raz ci mogę darować.

2 2
ID:45057

?????

@~cichyobserwator: Tak grzecznie cie proszę byś wyjaśnił mnie (nam) nieoświeconym te cuda rudego kretacza a ty co, znowu jak leszcz woda- w ustach ? Lojalność dla towarzyszy partyjnych ? Aż do emerytury ?

0 2
ID:45067

cichyobserwator

@~?????: to żadne cuda tylko fakty ( tak dla przykładu ) jak to u nas głód i bieda :

Sprzedaż traktorów wyższa o 60 procent!
Analizując sprzedaż z ostatnich 12 miesięcy widać, że przekroczyła ona poziom 15,6 tys. sztuk, co sytuuje Polskę w czołówce europejskich rynków, za takimi potęgami jak Niemcy, Francja i Włoch.http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20111121/ROLNICTWO24/797881119

Oszczędności Polaków przekroczyły 1 bln zł
Oszczędności zgromadzone przez gospodarstwa domowe na koniec czerwca 2012 roku osiągnęły wartość 1 bln zł. To najwyższy poziom w historii. W samym II kwartale przyrosły o +10,1 mld zł, czyli +1,0%.http://biznes.onet.pl/oszczednosci-polakow-przekroczyly-1-bln-zl,18526,5238895,1,analizy-detal

To o oszczędnościach to z ONETU - to musi być prawda !

2 2
ID:45071

LALA20

Cejrowski, Cejrowski, ach, to ten ziejący jadem.

0 0
ID:45291

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA