Mnie troche zadziwiła decyzja prezydenta Komorowskiego o...

Mnie troche zadziwiła decyzja prezydenta Komorowskiego o powołaniu do RBN pana Ziobro? Rozumie że przedstawiciele wszystkich partii powinni w tym gremium zasiadać ale akurat pan Zbigniew ,który ma być z byłym pryncypałem postawiony przed TrybunałStanu? Czy takie manifestowanie niezależności politycznej przez prezydenta jest roztropne? A swoją drogą to po co jest powołany ten Trybunał? Martwa instytucja powołana na potrzeby uwiarygodnienia ,że Polska jest krajem demokratycznym krajem prawa? Na to wychodzi bowiem od przeszło 20 lat nikomu z rządzących włos z głowy nie spadł? Jak długo jeszcze te "atrapy demokracji "będą utrzymywane przez podatników ? Jakiś inny rodzaj "świętych krów" został wygenerowany w naszem kraju?

5 komentarzy

?????

Ozon z pewnościa powołał kogoś z korzonkami w PO lub Z ruchu ,,paliłwkota'' no ewentualnie ,,LSD-sb '' .

3 6
ID:45138

ozon

a ty jak zwykle ględzisz bez sensu i polotu "pytajniku"Zawsze wychodzisz przed orkiestre i grasz fałszując niemiłosiernie. Milcz jeśli nie masz nic do powiedzenia sensownego . Jak zdarta płyta skrzeczysz coś niezrozumiale.....

5 4
ID:45143

wyborca

@ ozon
Czy to co piszesz to nie jest ględzenie i zawracanie Wisły kijem ?

2 1
ID:45161

?????

@~wyborca : Ozon wnosi na to forum odkrywcze teorie z zebrań partyjnych PO -idzie z nurtem propagandy sukcesu idola -oni tak mają.

2 3
ID:45163

ozon

>Jak nie macie nic sensownego do powiedzenia to uciekacie do takiej właśnie "poetyk.Bierni , mierni .....

0 1
ID:45183

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA