Nasza telewizja kablowa chyba nie daje sobie rady z...

Nasza telewizja kablowa chyba nie daje sobie rady z uruchomieniem telefonii komórkowej. Na ich stronie "Już wkrótce" widnieje od ponad pół roku, plakaty też porozwieszane od 2 tygodni a oferty ani widu ani słychu. Pewnie będzie tak samo jak z podniesieniem prędkości internetu rok temu - dużo gadania a dzień przed pojawiła się informacja, że wystąpiły problemy i trzeba będzie poczekać jeszcze miesiąc (oczywiście nie z ich winy).

7 komentarzy

negocjator...

kanały non stop się tną ! nie ma możliwości płacenia za wybrane kanały bo są z góry narzucone czy chcesz czy nie masz oglądać całą sieczkę razem z tv trwam hehe ! internet za te kwotę jak dotychczas jest drogi i w kosmicznie zawyżonej cenie ! kanały HD przerażają kosztami ! do firmy nie idzie się dodzwonić po zamknięciu biura ,a w razie awarii szczególnie na weekend nikt nie odbiera albo odrzuca połączenie ... bardzo często mam informacje że wybrany kanał jest dla mnie niedostępny ... jedyna firma w mieście to dla mnie skandal ... od tylu lat robią z nami co chcą i podnoszą sobie ceny bez powodu !

20 1
ID:45140

mamichgdzieś

a ja zamontowałem antenę satelitarną i jak w podpisie

8 0
ID:45145

widz

Czemu nie wejdzie inny operator czyzby ktos z gory decydowal ze tylko sat film w miescie i nikt inny a np .UPC by zamieszalo

13 0
ID:45146

radio Erewań

S... jest straszliwie drogi!!! A w tv są tylko reklamy i głupawe programy najlepiej nie oglądać i nie płacić

10 0
ID:45149

widz

cyfrowe tną się jak cholera, non stop. ciągle kanały znikają "są niedostępne" raz ten raz tamten, serwis był i nic nie zdziałał. erotyczne ciągle giną ( w sumie najciekawsze kanały z oferty - akcja wartka, aktorki ciekawe, dużo eksperymentów :D) a z tych hd to się nadaje niecałe 10, reszta to zapychacze, na które nikt nie patrzy.

~widz - z plotek, które słyszałem, był erlink, ale został wchłonięty przez monopolistę (jak sie mylę to mnie sprostujcie) i problem konkurencji załatwiony

chyba w ogóle zrezygnuje z odbioru telewizji, telewizor zostawię do komputera, dvd i konsoli. nie mam ochoty całe dnie reklam i propagandy oglądać...lepiej wyjśc na spacer, albo filmy z płyt oglądać

11 0
ID:45151

Jura

@~widz:
A ty kol byś konia bił. A wiesz ,że zwierząt bić nie wolno?

1 1
ID:45158

Danie Sobczak

Satfilm informowal od samego poczatku ze oferta Telefoni Komorkowej bedzie dostepna od jesieni 2012 roku .Jesien niezmienie zaczyna sie 23 wrzesnia .Wiec za kilkanascie dni oferta bedzie dostepna .Gosc o pseudoninie abcde niech sie nauczy czytac

5 2
ID:45159

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA