Ludzie trzeba chodzic na wybory!!! Szczegolnie wybory...

Ludzie trzeba chodzic na wybory!!!
Szczegolnie wybory samorzadowe sa dla NAS wazne, Palucki ma grupe ludzi ktorzy maja prace/oraz "rozmaite profity" i ONI na pewno powtarzam na pewno pojda do urn, jesli chcesz aby Wloclawek zmienil sie na lepsze dla WSZYSTKICH a nie tylko dla waskiej grupy to IDZ na kolejne wybory. I nie, NIE ma tlumaczen ze to nic nie zmieni (na to liczy Palucki) tak samo jest mu na reke WYLUDNIANIE sie Wloclawka, przeciez latwiej wygrac "pewna grupa" gdy populacja miasteczka jest mala. To ze Wloclawek ledwo co przendzie .... niewazne wazna kabza...

11 komentarzy

pola

Tuwim ile przed napisaniem tego postu wypiłeś? bo nic mądrego z tych twoich wypocin nie wynika.

3 8
ID:45555

Krystyna

Zgadzam sie, trzeba isc na wybory i nie narzekac, ze znow rzadza ci sami albo to nic nie da. Na to wlasnie licza ci przy korycie, ze ludzie nie pojda na wybory

7 1
ID:45556

?????

Bardzo to odkywcze , tylko co na to bezrobotne włocławskie owce zaganiane kłamliwymi obietnicami do urn podobno wyborczych ? Ani beeeee , ani meeeeee?

1 1
ID:45557

Marek

Mam dość rządów Pałuckiego i całego SLD !!!!
Prezydent nic nie może za to mógł sobie 6 lat temu podnieść pensje na 12 tyś zł
Zatrudnić 3 wice prezydentów i zaczął upolityczniać wszystkie urzędy w mieście
Inwestycje są bezsensu drogie i wyglądają po zakończeniu jak by były do remontu
Pytam czy te lampki na moście musiały kosztować aż 2 mln zł?
Przy takich inwestycjach bezrobocie we Włocławku powinno na stałe spadać, a nie spada, bo wszystkie przetargi wgrywają 2-3 firmy, które zatrudniają po 10 -15 osób
To są nasze pieniądze publiczne i powinniśmy dbać o każdą wydaną złotówkę.

8 3
ID:45560

kenaj

Będą wybory i ewentualnie jedna wąska grupa zostanie zastąpiona przez inną wąską grupę.Nie należę do żadnej.To po co mi wybory?

2 2
ID:45563

dzonny_killer

od samego początku mówiłem, że stawianie na postkomuchów niczym dobrym się nie skończy... :p

5 1
ID:45564

?????

@dzonny_killer: A prezydencja Skrzypka jakie miała sukcesy ? Chyba tylko mniej willi powstawało nad zalewem ?

0 2
ID:45570

dzonny_killer

@~?????: a czym się skrzypek różni od postkomuchów??? nie musisz odpowiadać... to pytanie retoryczne :p

4 0
ID:45581

szuja

@@dzonny_killer:
Nie wiem czy mam pisać: Bój się Boga czy Jezusa.

0 0
ID:45584

?????

@szuja: to napisz ,,bój sie cichego albo ozona'' bo oni ostatnio straszą na tym forum za odmienne opinie .

1 2
ID:45590

dzonny_killer

@szuja: a dlaczego mam się bać Boga jeśli staram się postępować zgodnie z Jego przykazaniami??? czy tępienie czerwonych uważasz za grzech? a przecież Bóg ukarał np. Sodomę i Gomorę... :p

2 0
ID:45621

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA