Ilu z państwa wie że nasz były premier, Pan Marcinkiewicz...

Ilu z państwa wie że nasz były premier, Pan Marcinkiewicz dostał bardzo dobrą pracę w jednym z największych baków na świecie.W Banku inwestycyjnym Goldman Sachs gdzie jest doradcą do spraw banku na terenie Europy środkowo wschodniej.Ciekawe czym zasłużył na takie stanowisko.Przypomnę że Bank Goldman Sachs miał bardzo duży wpływ na kryzys bankowy na świecie i jest oskarżany o spekulowanie walutami do czego się przyznał.Bank ten w 2009 roku spekulował na spadek kursu polskim złotym.Oskarżany jest tez o to że przyczynił się do bankructwa Grecji

15 komentarzy

?????

Czosnek idzie do czosnku ,tylko wyborcom opowiada się głupoty o tzw,,wolnym rynku'' i konkurencji bankowej ...

7 7
ID:46084

ozon

Wiem i co z tego?Pewno dał w "łape" albo jeszcze lepiej - został szpiegiem ! Popukaj się w głowe człowieku bo te sugestie zawarte w twoim tekście są żenujące. Idąc tropem twojej logiki powiem tak: Jak Polacy tak mogą? Anglia plecy pokazała jak wojna wybuchła a po wojnie Stalinowi nas sprzedała a wy jeżdzicie tam do roboty ?"

5 6
ID:46091

ja

@~?????: jak zwykle, żałosna wypowiedź, żałosnego zgorzkniałego człowieczka,
aż żal komentować,ENTER!!!

2 3
ID:46099

?????

@~ja: Tak -to przesledź w necie ,,karierę innego cudotwórcy- Balcerowicza '' - lubisz czosnek ? Jak lubisz to nie powinien on ci tam na każdym kroku przeszkadzać .

2 2
ID:46103

?????

@szuja: Jaki radykalizm w poglądach no no no -a tak .....,,a propos'' głosowaleś za ostatnim bankowym przekrętem zwanym Unią ?

2 2
ID:46111

ozon

"pytajnik" ty podziękuj temu jak mówisz "żydowskiemu przekrętowi" bo inaczej brat nie mógłby wyjechać zarobić na ten kredyt- tak się rozpisywałeś jak to tam dobrze zarabiają. Gdzie? W tym 'zydowskim przekręcie"Mam nadzieje że już nie jesteś rozrodczo produktywny i nie spłodzisz ani nie wychowasz następnego pokolenia!

2 4
ID:46116

szuja

Ozon jak jesteś mosiek ,to nie masz się czego wstydzić. To taka sama wada jak nasza. Polak na zachodzie nigdy nie chce być Polakiem. Ale Polak ma większy powód. Musiał wyjechać bo go w jajo zrobili we własnym kraju. Solidarności się zachciało. Znowu dołoŻyliśmy ciepłą rączka 12 mld zł na ratowanie inflacji EURO.Hahaha

5 2
ID:46123

ozon

Lepiej być prawdziwym Żydem niż farbowanym katolikiem już to raz pisałem. "szuja"Nie obraziłeś mnie . A co do Polaków zagranicą to wstydziłem się za rodaków oj wstydziłem. O nas też pogardliwie mówiono i mówią nadal "polaczki" no cóż jedna wspólna cecha całej ludzkości- smutne.

1 1
ID:46125

Raport

Panie @ozon ...W jakim towarzystwie przebywałeś za granicą że mówili na Ciebie polaczek?I jeśli się wstydzisz za rodaków i ubolewasz nad tym że nim jesteś to zachowaj to dla siebie.Nie siej tu marazmu i nie wstawiaj wypowiedzi które nie prowadzą do niczego konstruktywnego.Nie można uogólniać.Obcokrajowcy zwrotu "Polaczki"używają na takich ludzi z PL którzy przyjechali tylko się dorobić i to nie koniecznie zgodnie z prawem do tego zarabiając nie potrafią szanować kraju w którym goszczą.Takie tzw."polaczki "w Polsce robią to samo i raczej nie cieszą się "uznaniem" społeczeństwa. Gdy spotykają się normalni ludzie to ich pochodzenie nie jest ważne...tu chodzi o wzajemny szacunek.Jedni go mają drudzy nie.Niezależnie od narodowości,majętności,religii itd......

4 0
ID:46131

?????

@~ozon: Za ,,polaczków ''się wstdzisz ? Ale na poskiej ziemi mieszkasz...bo taniej... i Polska cię wyksztalciła na koszt ,,polaczków'' ,innych pouczasz i krytykujesz a sam uważasz się za coś lepszego niż ,,polaczek'' ? To właśnie tacy jak ty wstydza się rodaków i patrza tylko na własna d....ę .Pracowalem z takim -doniósł do Niemca że dojeżdżam do pracy własnym autem ,a Niemiec ..... Niemiec dał mi podwyżkę na paliwo za to że się staram nie spóźniać tak jak tamten donosiciel .Wolisz być żydkiem -droga wolna -Palestyna czeka...

0 0
ID:46148

ozon

"Raport" pierdoły wypisujesz że głowa boli. Napisałem że tak jak niektórzy z was pogardliwie mówią o Żydach tak o nas z pogardą mówią Polaczki". Masz racje czasem wstyd mi za rodaków ,którzy są grubiańscy ,którzy są antysemitami. Jaki marazm? o czym mówisz?Konstruktywne wypowiedzi? Przecież to na tym forum większość biadoli. opluwa państwo niewybrednymi epitetami . To na tym forum widać brak tolerancji ,- tego tu się nauczyłem. Już wielokrotnie pisałe ,że dla mnie ani pochodzenie ani kolor skóry nie ma znaczenia wtedy "konstruktywnie" pisze się do mnie per "mosiek"...Żałośni jesteście w tym ciągłym narzekaniu i obwinianiu wszystkich za swe nieudane życie- a szczególnie "pytajnik" "mohery" no Tobie też nie wiele brakuje. Ja mam znajomych i na forum kumpli nie szukam. Nie musicie mnie lubić ani zgadzać się z moim widzeniem świata .Czasami przez niektórych przemawia zawiść ,zazdrość i ta żółć widoczna jest gołym okiem..brrr.

1 1
ID:46158

?????

@~ozon: dobra wylałeś pomyje na innych a teraz ...troche napisz o sobie ,ale tak bez ozonowego zaciemniania , o obiektywizm nie śmiem prosić .

0 0
ID:46166

ozon

Propozycje już ci "pytajniku" złożyłem.

0 0
ID:46172

?????

@~ozon: Złóż ją temu co na trybunie sejmowej dziś ponownie świadomie mówił do miliona Polaków -haratnij z nim w gałę albo w palanta bo tylko na tym poziomie o takich chorych obiecywankach z trybuny sejmowej dyskutować .

0 0
ID:46203

?????

Sprostowanie -ja napisalem do ozona ,,Złóż ją temu co na trybunie sejmowej dziś ponownie świadomie okłamywał miliony Polaków'' - czy słowo ,,okłamywał'' jest zdaniem moderatora niecenzuralne ? Ja odpowiadam za to co piszę i nie używa wylgaryzmów typu ,,zaje....iste '' które od czasu do czasu moderator puszcza na forum jako określenie ze słowmnika języka polskiego ?

1 0
ID:46210

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA