Tak sobie myślę o tym aktualnym wyniku w sondażu poparcia...

Tak sobie myślę o tym aktualnym wyniku w sondażu poparcia partii politycznych. Ludzie to jednak szybko zapominają, nie jestem za PO, ale także nie popieram PiSu, bo jak pomyślę, że idą ręka w rękę z o. Rydzykiem i będą wiele spraw załatwiać na życzenie osób duchownych to zaraz mi przechodzi chęć głosowania na PiS.

13 komentarzy

radio Erewań

Zobacz jak Miasto Włocławek idzie ręka w rączkę z Duchownymi i ile kasy duchowni dostali od czerwonych z miasta obecnie to ci oko zbieleje!

3 3
ID:46101

?????

Faktycznie PO kanciarzom i ambergoldowcom rozwija dywany, a PiS.... Rydzykowi . ......wiesz , ja też ,,nie jestem za PiS'' ale po ostatnich doświadczeniach zielonowyspowych-ACTA , emerytalnych, referendalnych, Śmietankowych itp. wolę jednak ,,załatwianie spraw na życzenie osób duchownych'' przez PiS niż okradanie mnie bezczelnie przez Śmietanków, Sawickich i innych ,,kolesiów-koalicjantów-nagrodowców'' .A poza tym będąc latem w Toruniu pokusiłem się by zobaczyć na własne oczy ten opluwany w niezależnych mediach obraz marnotrwienia(!!!!!) kradzionej(!!!!!) kasy przez Rydzyka ......i..... rozmawiałem ze studentami pracującymi na rydzykowej budowie(za darmo !)...i..ciekawe ,co by tam już stało gdyby on miał taką kasę jaką zmarnował Tusk w czasie budowania autostrad , stadionów ,orlików i tym podobnych inwestycji dających podobno (???) miejsca pracy Polakom ? I tam do mnie dotarło dlaczego Rydzyka boi się popaprana koalicja - bo ona boi się nie Rydzyka ..... ale tej młodzieży która tam za darmo(!!!!!!) pracowała i pracuje(dlaczego?) .......i która im kiedyś ,,podziękuje odpowiednio''.Skocz do Torunia ,może zobaczysz jak ,,budują za kradzione'' na budowie Rydzyka ?

4 7
ID:46102

ozon

No ty to masz "filozofię " "pytajnik" ,że mucha nie siada! Okradanie samo w sobie jest"bezczelne" bez względu na to kto i dla jakich celów tego się dopuszcza . Zamordować kogoś w białych rękawiczkach o obsypać płatkami róż jest wg ciebie "mniejszym morderstwem" niż walnięcie łomem w potylice?Gdzie ty pobierałeś nauki ?Bardziej prymitywnej wypowiedzi to dawno nie widziałem. Mentalność ameby czy innego pantofelka?

6 3
ID:46115

szuja

@~ozon:
A wszystko to zawdzięczasz solidarności. Tak na marginesie to bękart jest rodzaju m . Bękartka r.ż. Nie ma rodzaju nijakiego.
Bękartka a na przykład Konkubent, Konkubentka(Konkubina) - partner, partnerka który(a) mieszka bez ślubu, Kłamca, Kłamczyni - ten, ta który(a) minął(minęła) ...

2 4
ID:46122

ozon

Oj oj gdybyś użył "szuja" odpowiedniego znaku :" " byłoby po kłopocie. Bękart odnosi się do "nieślubnego dziecka" więc jest to rodzaj nijaki . A tak na marginesie to i tak i tak pisze się przez "ę" .A tak na marginesie to wiele takich "niechcianych" sytuacji będzie i będą to "bękarty demokracji" zgadzasz się? No to dobranoc!

3 2
ID:46124

?????

@~ozon: A jednak jesteś pantofelek koalicyjnya nie żaden demokrata za którego usiłujesz uchodzić i to pantofelek na podbudowie (ZSMP X ZOMO) +Albin Siwak ...a prawda w oczy kole .

0 5
ID:46145

szuja

@~ozon: Tak.Przekonałeś mnie.

2 0
ID:46157

ozon

"pytajnik" proponuje spotkanie . Porozmawiamy oko w oko i powiesz mi te "prawdy" i sprawdzisz czy kolą czy nie.Bądż facetem .Jestem do dyspozycji. "szuja" ciesze się ,że potrafisz przyznać się do błędu cenie takich i widze ,że dość przewrotnie wybrałeś sobie nick.Pozdrawiam

2 0
ID:46171

?????

@~ozon: Na udeptanej ziemi ? Chcesz bronić tego który dziś ponownie okazał się na trybunie sejmowej niepoprawnym obiecywaczem-cudotwórcom ? ,,Bądź facetem'' -jak długo facet da się tak okłamywać i wyprowadzać w pole przez nieobliczalnego politykiera ? Na te pytania sobie odpowiedz ,,rycerzu'' , chyba że przyłbica zasłania ci rzeczywistość ....

0 1
ID:46197

ozon

Widzisz "pytajniku" tak to z tobą jest. Byłem pewien ,że z zaproszenia nie skorzystasz. A dzisiaj "Ponurzy i Smutni"czyli PiS ze złości zgrzytają zębami aż tu słychać.Dla porządku przypominam ci ,że mnie nikt nie oszukał bo nie głosowałem- trzymaj się faktów a nie twórz ich jak kiedyś SB. Trochę więcej empatii a będzie ci lżej chłopie.

2 0
ID:46200

dzonny_killer

@~ozon: może pytanie się wstydzi spotkania, bo jest... brzydka?

1 0
ID:46207

?????

@~ozon: a ja myślę że większy jest trach u d....y takich jak ty podpuszczaczy -filozofów na których bazuje wczorajszy powtórny haratający w gałę.Takiej żenujacej gestami i boiecankami maskarady w sejmie nie słyszano od ubiegłego roku ....nawt niezalezne (podobno) media to podkreśłały .

0 2
ID:46209

?????

Sprostowanie - ja napisałem do ozona ,,powtórny KRETACZ haratajacy w gałę'' - Czy słowo ,,krętacz'' zdaniem moderatora nie figuruje w słowniku języka polskiego podobnie jak ,,kłamca '' , ,,oszust'' , że cenzuruje je w moich wpisach w przeciwienstwie do ,,zaje .....sty '' które puszcza mimo iz w tymże słowniku go nie uświadczysz -chyba że moderator jest ,,bezstronnym '' zwolennikiem haratającego w gałe i broni go wszelkimi sposobami przed prawdziwą ocena jego postepowania ?

1 0
ID:46222

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA