Wczoraj idąc ulicą kapitulną na Jednostce E zauważyłem,...

Wczoraj idąc ulicą kapitulną na Jednostce E zauważyłem, że
właściciele pojazdów parkują je na nowo ułożonych chodnikach i ścieżce rowerowej. Rozumiem, że jest ciężko znaleźć wolne miejsce po likwidacji parkingów, ale nie znaczy to żeby niszczyć chodniki i ścieżkę rowerową, która została sfinansowana z naszych podatków.

6 komentarzy

NEGOCJATOR...

straż miejska i dzwoń ... ja zawsze dzwonie jak widze takiego na ścieżce rowerowej

13 1
ID:46181

abcde

@~NEGOCJATOR...: I co na to straż wiejska? Reagują czy raczej niechętnie?

3 0
ID:46190

negocjator...

reaguja ale trzeba im dac minimum 30 minut .... ale jak juz sie zjawia wala mandaty ostro !

6 1
ID:46192

pionier

a czy można się spodziewać czegoś innego po parakierowcach samochodów z blachami CW.Nigdy się nie nauczą parkować.Wywozić autka na lawetach przynajmniej będą na parkingu.

1 0
ID:46226

solidarny

Sami nic nie widzą.Zarówno Policja jak i straż widzi każde inne g.Jak przejedziesz rowerem na pasach zaraz zobaczą . Ale jak na tych pasach albo obok jest nasrane albo leży porozbijane szkło nie widzą.Na skrzyżowaniu Obwodoewj z Wieniecką takie szkło leżało prawie miesiąc . Jak dzwoniłem ,to zawsze mnie odsyłano :.
Policja do Straży . Straż do MPK ,ci do SANIKO . SANIKO do UM. To zaczyna się dopiero kołowrót. Bo w Nowo utworzonym w Wydziale Komunalnym i coś tam jeszcze, powstał nowy referat d/s śmieci. Jedna osoba odpowiada za czystość na przystankach , inna na pasach na jezdni ,a inna za czystość na chodnikach, ,jeszcze inna za zieleń i czystość na pasach zieleni między chodnikiem a jezdnią itd Po miesiącu zrezygnowałem z dzwonienia bo szkło wybrali ludzie oponami od rowerów.

1 0
ID:46228

ZIBI

A kto za to odpowiada. Wyłącznie prezes sm południe który na czas nie uzgodnił z miastem przebiegu trasy. TO SKANDAL. ODWOŁAĆ KOLESIA I RADĘ.

0 0
ID:46254

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA