Reportaż dotyczy specyficznych chmur które pojawiają się...

Reportaż dotyczy specyficznych chmur które pojawiają się na niebie po przelotach samolotów.Niech każdy z was przemyśli to sam.Uważam że powinniśmy być świadomi tego co się dzieje.Obudźmy się póki nie jest za późńo.

16 komentarzy

Mk

Można było nawet dzisiaj to zaobserwować nad Włocławkiem Oficjalnie nikt o tym nic nie mówi, może są tego przyczyny? @ Raport wejdź na www.flightradar24.com Kliknij w ikonkę samolotu to dowiesz się o jego trasie i linii lotniczej, jeśli w tym okienku klikniesz flight to zobaczysz więcej informacji. O tym smugach było też na www.twojapogoda.pl poszukaj tam w archiwum artykułów. Temat istonie frapujący, może by zapytać o to pana Stanisława Barskiego? Pozdrawiam

2 0
ID:46322

Raport

Dzięki ale standardowo używam flightradar24.Dobrze wiedzieć że są inni świadomi.Czas się obudzić.Dorzucę tu jeszcze reportaż z niemieckiej tv.
.Ja o tych smugach wiem już za dużo.Mam nadzieję że ludzie się uświadomią.Pozdrawiam.

2 0
ID:46329

pietreq

A nie są to zwyczajne smugi kondensacyjne?
Widziałem już filmiki o chemtrails i jakoś nie mogę się przekonać do tej teorii. Czy nie jest ona spiskową tylko teorią? Wiem, że wiele spraw ukrywa się przed społeczeństwem, ale co do tego mam wątpliwości.

2 1
ID:46331

Raport

@pietreq Z całym szacunkiem.Chciałbym by były to zwykłe smugi kondensacyjne.Naprawdę dużo przeczytałem na ten temat.okazuje się że naukowcy to potwierdzają a rząd i wojsko nie.Komu uwierzysz?

Coraz więcej elementów dopasowuje się do tej mrocznej układanki.Chcę bardzo byśmy tym razem nie dali by historia się powtórzyła.To co działo się już w ostatnich latach wiele razy było nie do przyjęcia i uważane było za niemożliwe...a jednak się działo.I nie pytajcie nikogo czy to prawda czy nie.Jesteście sami w stanie to sprawiedliwie ocenić.

3 1
ID:46333

?????

Na razie najgorszy obłok jaki nas otumania to obłok ,,PO '' który po wyborach zakrył zieloną wyspę i zamydla oczy wyborców a to aborcją ,a to podatkiem koscielnym a to Rydzykiem odwracając uwagę od takich waznieszych spraw jak zarobki 250 Euro paliwa po 6zł litr , prywatne rodzinne spółki ambergoldowe i orka do 67 lat . Obłok ,,PO'' nadaje się do takiego zadymiania wyborców doskonale .

2 1
ID:46339

pietreq

@~????? (antydziałkowiec), jednak masz obsesję na punkcie Tuska i PO. Nie jesteś normalny, skoro nie potrafisz o niczym innym dyskutować.
Przekonuję się, że cichyobserwator ma rację, co do Ciebie.

1 0
ID:46345

ozon

Był film Tańczący z wilkami" a tu mamy "Zakręconego i wirującego z nienawiści" "pytajnika" Może do Oskara zgłosisz się? Rekomendacje dostaniesz od Rydzyka lub PiSu lub obu - będą mocniejsze!

2 3
ID:46355

?????

@~pietreq: Ja się opiniami propagandziarzy partyjnych a zwłaszcza cichych agentów PO nie przejmuję . A ty jako człowiek niezbakierowany propagandą partyjną takich jak cichy raczej powinieneś myśleć niezależnie a nie podpierac się opiniami takich .......potajtanych agentów .Chyba że ,,papka partyjna'' gotowana dla owiec na egzekutywach PO ci smakuje ?

1 1
ID:46371

pietreq

@~?????, nie smakuje mi papka partyjna, ale to nie znaczy, że mam wokół niej koncentrować całe swoje życie aby ją zwalczać, tak jak Ty najwyraźniej czynisz.
Nigdy nie popierałem i nie poprę lewicowych liberałów, którzy obecnie dominują nie tylko w Polsce, lecz w całym zachodnim świecie. Nie znaczy to, że mam mieć żal do Tuska, czy PO, bo oni teraz rządzą. Żal mogę mieć jedynie do tych, którzy ich wybrali. Zwłaszcza do uważających się za katolików.
Nie potrafisz poddać samoocenie własnej postawy, by dostrzec, że za bardzo angażujesz w tę krytykę naszej władzy?
Moim zdaniem mamy taką władzę, na jaką zasługujemy, Jesteśmy głupim narodem i tyle. Nic nie da ci to popiskiwanie na forach. Twoi wrogowie są od Ciebie silniejsi, nie dasz im rady.

1 0
ID:46387

?????

@~pietreq: Ale ja z nimi nie walczę ja tylko usiłuje nakreślić pradziwy obraz polskiej du.....kracji narzucającej niezależnie myślącym zdeformowany i nierzeczywisty obraz rządzenia . Albo inaczej przyzwyczajanie Polaków do nienormalności pod pozorem normalności . Jak ktoś bedzie cię karmił kaszanką i wmawiał że to szynka to wreszcie mu kiedyś uwierzysz ?

1 0
ID:46390

ozon

Masz zły rysik i dlatego to "nakreślanie" nie wychodzi. Zrozum ,że prawda to pojęcie subiektywne a nie fakt. Faktem jest ,że Ziemia jest okrągła i ten fakt staje się prawdą bo inaczej nie jest. To co piszesz to subiektywny odbiór rzeczywistości i nie każdy musi go podzielać,. Im więcej krzyczysz tym mniejszy efekt ten krzyk daje- nie rozumiesz tego "pytajniku"?

1 2
ID:46406

?????

@~ozon: Ziemia jest okrągla? A jak w łączyć w to odpowiednio ,,wyregulowane'' polskie,,niezalezne media '' to już ta oczywistośc przestaje być ,,faktem'' -http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/jakis-gowniarz-mowi-mi-jak-mam-zyc,1,5282153,wiadomosc.html- i może się okazać że analogicznie do zielonej wyspy coś się da w głowach owcom poprzestawiać ....a owce głupie i uwierzą jak im się cuda obieca -prawda ?

1 1
ID:46411

ozon

Bezmyślne owce dają się na cuda nabierać do kogo pretensje masz ,że plew od ziaren nie odróżniasz? "pytajniku" Dzieci w przedszkolu już wiedzą ,że w obietnice wyborcze się nie wierzy bo to tylko obietnice a nie dogmaty.Oj żałosny jesteś .

0 2
ID:46419

ozon

a cóż to? "pytajnik" jeszcze tu nie napyskował? Obudż się ,wysilaj intelekt jeśli wogóle go masz.....

0 2
ID:46427

?????

@~ozon: Czekam aż wodę spuścisz i napiszesz choć słowo prawdy bo na te twoje ,,intelektualne szwedzkie'' jak podłoga (?) kawałki szkoda klawiatury . Zresztą Kolonko podsumował takich jak ty ....nic dodać nic ująć ...będę ci to przypominał ...światowy ,,intelektualisto'' ....

1 1
ID:46437

ozon

A przypominaj ! Ubaw mam po pachy . Po pracy nad poważnymi sprawami taki masaż przepony dobrze mi robi - dzięki kolego bo za małe pieniądze mam relaksik gwarantowany. Dawaj, dawaj nie rezygnuj bowiem będzie Ci to policzone jako dobry uczynek przez Opatrzność "pytajniku".

1 2
ID:46462

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA