Te nowe zdjęcia pojawiają się w momencie pikowania PO w...

Te nowe zdjęcia pojawiają się w momencie pikowania PO w dół. Rodzi się zatem wątpliwość czy aby Tusek w tym paluchów nie maczał i zamęt sieje, odwracając uwagę od katastrofy gospodarczej, załamaniu rynku pracy i beznadziejnych słupków sondażowych. Sprowokowany PiS nie pozostanie dłużny tym bardziej że L. Kaczyński pokazany został bez członków, goły na folii....

5 komentarzy

?

Dla mnie PO, PIS, PSL graja w jedna trabke. Oczywiscie najbardziej szkodzi Polakom Partia Obludy (PO). Takiego zniszczenia zadna partia u wladzy nie zrobila jeszcze.

10 4
ID:46334

ja

Twoim zdaniem publikacja tych zdjęć jest korzystna dla PO? pokrętność myślenia zwolenników PIStalibów jest, jak to mówi klasyk porażająca

7 5
ID:46336

negocjator...

tuskaszenko to nas tak urządzi że sie nie pozbieramy ... gorzej będzie jak po wojnie ! a potem usiądzie po prawicy angeli merkel w brukseli i bedzie sie śmiał że ze śmietnika wygrzebujemy jedzenie dla naszych dzieci na obiad !

10 2
ID:46337

george best

O mi ciekawostka parę fotek i co wielkie poruszenie jakby ktoś pierwszy raz oglądał martwych ludzi.A Wietnam i inne tego typu histerie.

1 4
ID:46343

ozon

Hieny cmentarne piszą? a w jakim to cyrku trenowały?A trener to ten Chińczyk Kwa-Kwa?

2 1
ID:46354

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA