Witam wczoraj w godzinach popołudniowych na ul.Kaliskiej...

Witam wczoraj w godzinach popołudniowych na ul.Kaliskiej niedaleko''Pasji''skradziono mojej mamie torebkę.Podjechał na rowerze i wyrwał torebkę,stało mnóstwo ludzi i nikt się nawet nie odwrócił pomimo krzyku.A nasza policja jak zwykle bezradna.śmiechu warte.

8 komentarzy

abcde

Też mi sensacja. Jak był na rowerze to i tak nikt by go nie dogonił.

0 0
ID:46439

Mk

Mało patroli policyjnych (głownie pieszych) na ulicach i dlatego te żuliki czują się bezkarni.Faktem,że nie każdy policjant na służbie jest akurat umundurowany ale nie jest przyjemnie na włocławskich ulicach nawet za dnia. Obojetność ludzka jest przykra , no ale może nie było tam kogoś na tyle sprytnego, by zlapac tego oprycha, nie chce przesadzać o tym. Zawsze lepiej indywidualnie wezwac pmoc np. pan w czerwonej kurtce prosze niech mi pan pomoze.Wielu powie,że bezrobocie ale bieda nie jest usprawiedliwieniem dla przestępstwa.

1 0
ID:46440

zbuntowany_kaloryfer

Ja bym Paulinko na pewno zareagował i bym typa docenił. I znowu dołek. I znowu ktoś musiałby mnie wyciągać - jak zwykle.

3 3
ID:46443

abcde

@zbuntowany_kaloryfer: Mega kozak. Cały Włocławek pewnie się ciebie boi. Aż się dziwię, że cię jeszcze w mediach nie pokazali jako drugiego supermana lub spidermana.

5 1
ID:46448

solidarny

@~abcde:
Hahaha

2 0
ID:46452

szuja

Wiesz synuś kogo się tu bali ?Mojego kumpla śp. Waldka P..... Nie takiej wydmuszki jak żeberko. E tam teraz silni w pięciu na jednego jeszcze z .....

2 0
ID:46453

dzonny_killer

we Włocławku bieda ma dobrze... szczególnie przed wyborami... a to jakaś "setka", a to browarek, a to paczka fajek, a to 20 zyla do kieszonki wpadnie... i to za co? :p

1 1
ID:46456

aniasz

Paulino najgorsza jest obojetność! ciągle nie rozumiem ludzi, którzy boją się zareagować na zło. w takim społeczeństwie nie pomoże nawet najsprawniejsza policja. Życzę wszystkim zyczliwych i czujnych ludzi wokół:)

3 0
ID:46466

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA