Na Włocławskim cmentarzu komunalnym straszy mam na to nie...

Na Włocławskim cmentarzu komunalnym straszy mam na to nie zbite dowody , Chciałbym w tej sprawie skontaktować się z panem Barskim z tym panem co ma w lokalnej tv swoj program , moze wie ktos gdzie mozna go spotkać?

18 komentarzy

zbuntowany_kaloryfer

@oxoxo
A może byś coś więcej powiedział o tym "straszeniu" i choć z grubsza przedstawił Szanownym Forumowiczom te dowody oraz naświetlił całą sprawę? Osobiście jestem bardzo ciekaw, gdyż zawsze uważałem, że to żywych należy się bać a nie zmarłych;)

6 4
ID:46535

oxoxo

Byłem ostatnio na cmentarzu poprawic litery na tablicy wuja , zajeło mi tyle że jak skonczylem to juz bylo szaro okolo 18.20 , Na cmentarzu nikogo nie bylo bylem w raz z kolega , Kiedyś ktoś mi powiedział ze na fotkach widac postacie które nie widac ludzkim okiem , zrobiłem 5 fotek i na jednej wszyła postać chłopca patrząca sie zza pomnika , nie wierzylem nigdy , ale jak to zobaczyłem się przeraźiłem , zdjecie bylo robione na głównej alei . Pomyślicie ze szukam sensacji ale nie bo ja jestem osboą wierzącą i z takich rzeczy sobie jaj nie robie.

7 2
ID:46536

janek z fabianek

proszę zmień dealera i zioła .....?

2 11
ID:46540

Mk

@oxooxo, napisz list do pana Stanisława Barskiego i poproś jedynie o spotkanie w samym liście niczego w szczególach nie opisuj, myślę, że z pewnością otrzymasz odpowiedź. Zbuntowany_ kaloryfer ma rację twierdząc,że to żywych nalezy się obawiać. Pozdrawiam

4 0
ID:46541

Solejukowa

Napisz do Strefy 11 http://www.niedowiary.com.pl/

3 1
ID:46542

abcde

Na takie akcje to tylko zbuntowany kaloryfer. To największy koks we Włocławku i niczego się nie boi.

5 3
ID:46546

szuja

@zbuntowany_kaloryfer:
Widzę ,że zmieniłeś nick. Hahaha

1 1
ID:46548

Archiwum X

Pan B.... to jedna wielka ściema. Znam kilka sytuacji kiedy ludzie specjalnie podsuwają mu materiały z których on robi sensację a podsuwający temat mają wielki ubaw

2 0
ID:46551

george best

Napisz do Natanka i pamiętaj że skoro widzisz już duchy wiedz że coś się dzieje

2 3
ID:46560

ozon

...a może to "techniczny premier" Gliński... jak posłucha się RM z Torunia to wszystko można zobaczyć i usłyszeć np wybuchy w samolocie....

1 4
ID:46562

szuja

@oxoxo A teraz powaga.
W brew wszystkiemu ja ci wierzę. Po pierwsze mam na Zazamczu kolegę Pawła ,który wyszedł ze swojego ciała i widział wszystko co z nim robią w czasie operacji chirurgicznej.Fakt rozmowy na ten temat jest odnotowany w dokumentacji .
Po drugie, po moim ciężkim wypadku jak leżałem sam w pokoju, w nocy przyszła do mnie kobieta w czerni bez głowy albo raczej z zarysem i telepatycznie przekazała mi ,że jeszcze na mnie czas. Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni. Natomiast ludzie przestają wierzyć w Boga , bo kler do tego doprowadza swoim postępowaniem.

6 2
ID:46568

oxoxo

@szuja : Ide jeszcze raz w to miejsce i zrobie jeszcze jedno zdj . u mnie w rodzinie tez się zdarzały różne rzeczy paranormalne i również ci wierze.A co do kościoła nie chodzę Nie chce mi sie słuchać tych klechów, wole się pomodlic w domu i ciszy.

4 1
ID:46575

ja

oxoxo wrzuc to zdjecie do netu i daj linka

2 0
ID:46586

george best

Szuja to gdzie ten bóg jest ?Pokaż mi go albo udowodnij jego istnienie kto chce niech wierzy ja tam wierzę że po mojej śmierci prochy mogą zostać rozrzucone nawet na wysypisku.

0 0
ID:46588

szuja

@~george best:
Boga masz wszędzie, sam jesteś maleńkim jego kwarkiem albo jeszcze mniejszą cząstką. Rozejrzyj się . Bug to nie jakiś starzec z siwa brodą namalowany przez jakiegoś malarza na własne podobieństwo.

0 0
ID:46597

szuja

Oczywiście Bóg. Za dużo pije.

1 0
ID:46624

george best

dobrze że wiara nie jest przymusem

0 0
ID:46627

szuja

@~george best:
Jak to nie jest, a przymusowe chodzenie do kościoła ,bo religia nie zaliczona ?

0 0
ID:46637

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA