Jak zwykle przed Swiętem Wszystkich Świętych na cmentarzu...

Jak zwykle przed Swiętem Wszystkich Świętych na cmentarzu komunalnym na ul. Chopina pełno liści na ścieżkach, że przejść nie można. Czyli jak co roku Zieleń Miejska czeka aż ludzie posprzątają, bo ich szlag trafia na ten syf.Tylko za co oni biorą od ludzi takie pieniądze. Czy na to nie ma silnych.

8 komentarzy

Stacha

Nie masz racji - często jestem na cmentarzu przy Chopina - pracownicy sprzątają liście- jest dużo drzew i dużo liści. Między grobami nie sprzątają chyba,że blisko alejki.

4 0
ID:46595

asj

Jedż na Powązki do Warszawy .mnogość liści to urok do spaceru z rodziną tylko Wloclawek dba o alejki.

4 0
ID:46601

dda

Mamo Tato ja chcę chodzić po liściach dlaczego są sprzątane?

3 0
ID:46614

AT

Sprzątają tylko na głównych alejkach, bo na bocznych niestety nie. Ale cmentarz to chyba nie tylko alejki. gdzie położone są płytki. My też płacimy jak wszyscy.

0 2
ID:46618

sportowiec

Dla ścisłości: Zieleń Miejska nie odpowiada za sprzatanie cmentarza.

0 0
ID:46619

Do AT

Od rana na Cmentarzu przy Chopina sprzątano liście- idź zobacz- bo pewnie po południu już będzie ich pełno.

2 0
ID:46620

dda doAT.

Te wpisy są tendencyjne .kiedy AT placiłeś za utrzymanie //////??????Uparty jesteś daruj sobie............//////////?

0 0
ID:46629

?????

Ale w tym roku ktoś wreszcie pomyślał (co w tym mieście nie jest częstym zjawiskiem) i rozsądnie dalej od ulicy zaplanował miejsca handlowe na parkingach OSiR .No i ta rozkrzyczana pani z kiosku nie musiała zakładać zeszytu i pobierać od nas haraczu za miejsce w kolejce jak w latach ubiegłych bywało. Idzie na lepsze ?

0 0
ID:46658

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA