Witam moi Drodzy Państwo. Chciałam poruszyć temat bardzo...

Witam moi Drodzy Państwo. Chciałam poruszyć temat bardzo mnie denerwujący. Czy wyobrażacie sobie że Osoby Niepełnosprawne zamiast jechać na wycieczki typu morze, góry itp jeżdżą Opiekunów Rodzina!? Przecież tym ludziom należy się jak najwięcej rozrywki ! Oni nic z życia nie mają! Ale Kierowniczka musi zabrać sobie Rodzinkę po to aby Oni mieli dobrze a nie Ci co powinni... Brak mi słów! W dodatku nic nie można zrobić! Czy to normalne?!

5 komentarzy

Prorozwojowy_wlocek

Niestety żyjemy w zdegenerowanym kraiku! Na starówce mieszka dwóch facetów jeden około 40 drugi około 30 lat to rodzeństwo rodzice poumierali a oni popadli w alkoholizm! Oboje na skraju śmierci. Jeden nie ma ubezpieczenia, bo nie chodzi się meldować na Posterunku w urzędzie pracy, bo nie może przejść kilkudziesięciu metrów gdyż mdleje i dostaje padaczki! Panie z opieki biorą kasę za obsługę takich pokrzywdzonych przez los i siebie ludzi! A ten człowiek niedługo umrze, bo nadal nie może dotrzeć do tego urzędu by załatwić sobie ubezpieczenie!!! To wszystko dzieje się w Mieście nadzorowanym przez SLD w kraju z UE gdzie sprawdza się krzywiznę banana i wprowadza się ustawy by kury w klatkach miały wygodnie!!!

6 2
ID:46617

Zyga

Tak w Polsce długo będzie źle jak długo władzę sprawował będzie Donald T.

3 1
ID:46621

ohm

w tym kraju nic nie jest normalne a zwlaszcza władza i PO

4 1
ID:46622

Sklepikarz

Prorozwojowy - to weź i faceta zawieź do pośredniaka albo sam podjedź i pomóż sąsiadowi zamiast z kamerą latać

1 2
ID:46639

Prorozwojowy_wlocek

@~Sklepikarz: Za to kosi ode mnie kasę PAŃSTWO LENIEWE i OBLEŚNIE ZDEGENEROWANE!!!
Ci co siedzą w pośredniaku i opiece są od tego!!!

2 1
ID:46654

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA