jak zwylke co roku w dzien wszystkich świętych jest...

jak zwylke co roku w dzien wszystkich świętych jest paraliż na drogachdzis jechałem 40 min od Obi do Skrzyżowania ulic cmentarlnej i Chopina 45min woła to o pomste do nieba . Policjant zamiast kierowac ruchem do rozmowiał przez telefon . Taki był Paraliż że sam nie wiedział co się dzieję. .

4 komentarze

Ada

Policjanci maja za zadanie zbieranie pieniedzy dla kasty rzadzacej ewentualnie odbieranie dzieci rodzicom, ktorym rzad zabral wszystko. Korki ? A gdyby tak nasi bezglowkowcy rozwiazali problem transportu zbiorowego zamiast likwidowac koleje, autobusy, naprawiac drogi chociaz te istniejace zamiast wydawac fortune na kostke granitowa....

6 3
ID:46683

dzonny_killer

a może ten policjant dzwonił po posiłki?

a może gdyby więcej było autokarów i więcej osób z nich by korzystało, to nie byłoby takich korków?

a może gdyby przenieść Wszystkich Świętych np. na 1 lipca to byłoby i cieplej i mniej ludzi?

a może gdyby chować zmarłych w ogródku, to nie trzeba by stać w korkach?

@kierowca... weź daj sobie na wstrzymanie, idź do kościoła i wołaj o tą nieszczęsną "pomstę"... :p

10 1
ID:46694

Kierowca

a może ten policjant rozmawiał z żoną bo miałem okno otwarte i słyszałem
a może komuś lepiej podjechać swoim autem a nie tachać te znicze i kwiaty autobusem
a może gdyby nie przenieść wszystkich świętych na pierwszego lipca tylko zorganizować ruch tak jak należy
A może jak chcesz to pochowaj swoich bliskich w ogródku ja jestem chrześcijaninem i wolę miejsca do tego wyznaczone..
Pomsta do nieba to przenośnia;p jak bys chodził na Polski a nie Ruski w szkole to bys wiedzial;p

2 1
ID:46697

ja

@~Ada: i oczywista, oczywistość ta koleją dojechac prosto na cmentarz! jestem za!!

0 0
ID:46707

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA