Panie Radny Chmielewski, szkoda, że Pan nie rozumie dlaczego...

Panie Radny Chmielewski, szkoda, że Pan nie rozumie dlaczego obniżyła się liczba mieszkańców naszego miasta. Pewnie przedszkolak już dobrze to wie, wie że nie jest to wina polityki Pałuckiego, niech Pan sie nie kompromituje! Demografia i okoliczne domki jednorodzinne(gm. Fabianki, gm. Brześć Kuj., gm. Włocławek itd) budowane m.in. obok Pana domku "weekendowego" bo ludzie się bogacą i chcą mieszkać poza miastem, itd. Pani Radna Borowiak, jak podczas remontu w Pani domu mimo najszczerszych Pani dobrych chęci zatrudnienia fachowców ci fachowcy źle Pani założą płytki na ścianie to Pani też każe im je skuć i zrobić na nowo na ich koszt, a remont się przeciągnie. Analogia do zrywania nawierzchni "1" jest oczywista, mam nadzieję, że i dla Pani. A Pałucki wbrew Państwa propagandzie, dobrze robi to co robi, ja nie narzekam, bo miasto zmienia się wprost nie do poznania na lepsze!

5 komentarzy

tow.Andrzej

Gorszych bzdur jak zyje to nie slyszalem ... ludzie wyjezdzaja buduja domki... i co owce tam wypasaja i z tego sie utrzymuja??? Aha ja do prywatnych plytek nic nie mam kazdego sprawa jednak remont jedynki to juz moja sporawa bo naprawiana z MOICH pieniedzy... ten kto to pisal niech napisze lepiej gdzie pracuje wtedy moze zrozumiem slusznosc tego posta a moze jest sentymentalnym emerytem wspominajacym "dawne czasy"...

7 6
ID:47140

do tow. Andrzej

Jak ktoś wyjeżdza np. za granicę na parę lat, to się nie wymeldowuje z Włocławka, A ilość mieszkańców to ilość osób zameldowanych! Trzeba wiedzieć, że w roku 2011 urodzeń było mniej niż zgonów, więc liczba jest ujemna. A jak ktoś za miastem mieszka, to chociażby pracował we Włocławku to sie zameldował np. w gm. Fabianki! Boże jak niektórzy to myślą, że aż nie dziwota, że są bezrobotni! Za Pana Andrzeja pieniądze, to niektórzy własnie jak na konferencji PiSu głupoty opowiadają, bo radni mają diety z Pana pieniędzy (podatków)

3 4
ID:47148

dzonny_killer

na słowa włocławianki szkoda odpowiadać... żenada przepleciona z wazeliniarstwem, ewentualnie autoreklama tchórza z zaburzeniami osobowości i być może płci z urzędu miejskiego w dodatku ukrywającego się pod kobiecym nickiem... :p

5 4
ID:47154

Samanta

Post Włocławianki JEST BARDZO LOGICZNY i obiektywny.
~@ dzonny - coś ostatnio szwankuje Ci myślenie. Paranoidalnie podejrzewasz forumowiczów o zaburzenia osobowości, zmieniasz im płeć itp tylko dlatego, ze mają inne zdanie?
Liczba ludności praktycznie maleje wszędzie w Posce (poza okręgiem warszawskim i zdaje mi się wrocławskim), takie są dane demograficzne. A dobry prezydent, według wypowiedzi Chmielewskiego- wywodzę, powinien sobie załozyć harem i sam te dzieci "dorobić"

2 4
ID:47173

czesiu

Tylko po co te dzieci jak i nowy obywatele tego miasta skoro dla już będących w wieku produkcyjnym, nie ma źródeł utrzymania a będzie ich jeszcze mniej.

4 0
ID:47178

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA