Wszystko wskazuje na to ze jadnak polskie owce mają dość...

Wszystko wskazuje na to ze jadnak polskie owce mają dość reglamentacji koryta , strzyżenia bez umiaru i patrzenia na wille na Mazurach ,Suwalszczyźnie ,Kaszubach postawione na polskiej ziemi za pieniądze ukradzione podatnikom i zaczynają się naprawdę buntować.Może strach u du....y to dla politykierów jedyny straszak by zajęli sie swoimi wyborcami tak jak przysięgali? http://wiadomosci.onet.pl/kraj/abw-i-prokuratura-ujawniaja-kulisy-planowanego-zam,1,5309385,wiadomosc.html-historia lubi sie powtarzać...czas da odpowiedź .

9 komentarzy

Oliwia

Te proby zamachu to z palca wyssane bzdury, zeby mozna bylo zrobic panstwo policyjne, z calymi oddzialami zolnierzy i policji tlumiacych zgromadzenia niezadowolonych ludzi, ktorzy maja dosyc tego wspanialego liberalnego systemu. Polacy sa niszczeni przez ich wlasny rzad.

14 3
ID:47231

Zyga

~Oliwia~ w przyszłym roku będzie jeszcze gorzej. Wicepremier Pawlak o tym
dobrze wiedział i biegiem ,,wielmożny" rząd PO opuścił.

7 4
ID:47232

piwo$z

@~Oliwia: dokładnie tak samo pomyślałem jak usłyszałem o tej sprawie w naszych "wolnych"mediach....

13 4
ID:47233

pietreq

@piwo$z, @Oliwia, moja pierwsza myśl po przeczytaniu tej informacji była podobna. Władza odstawia teatrzyk, by odwrócić od czegoś uwagę, coś przykryć i uzyskać społeczną aprobatę do używania przemocy przeciwko okradanym i oszukiwanym Polakom.

7 1
ID:47240

?????

@~piwo$z: Ty też nie wierzysz polskim ,,wolnym mediom ''? no to grono ,,niewierzących '' się poszerza . Może to odpowiedź na ręczne sterowanie opinia publiczna w ostatnich latach ?

11 3
ID:47244

george best

Szkoda że mu się nie udało może czas zastąpić rząd młodzieżą a nie starymi prykami.Ja chcę Palikota podatku na kościól ,aborcji,in vitro oraz zalegalizowania trawy.Chcę też aby ucinać instrumenty gwałcicielom a nie ich leczyć.

7 6
ID:47245

?????

Ale ,,dpowody ''przestępstwa są odlotowe . Po zobaczeniu prezentowanych trofeuów śledczych myślę że chyba ,,organa '' powinny zamknać pchli targ , giełdę na Słomczynie i jarmark w Koninie bo ....tam można takie ,,dowody'' kupić bez targowania -za parę złotych .....

5 2
ID:47261

dzonny_killer

@best... rozumiem, że in vitro tak, ale nie z państwowych pieniędzy!!! reszta jest jak najbardziej ok, choć brakuje mi całkowitej likwidacji sld jako pomiotu przestępczego... :p

1 4
ID:47266

jagodzianka

@~george best: A ja chcę abyś zamiast sieczki w czaszce miał mózg i go używał.

4 2
ID:47273

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA