Czy ktoś coś wie o otwarciu marketu DINO

Czy ktoś coś wie o otwarciu marketu DINO

6 komentarzy

LALA20

@ TADEK

Znam Dino Zoffa, był wspaniałym włoskim bramkarzem.

5 6
ID:48179

Krystyna

Je szcze jeden markiet ? Po diabla. Dajmy ludziom prowadzic male, sympatyczne sklepy, ktore tworza wiecej miejsc pracy, a nie molochy z bublami.

5 5
ID:48188

LALA20

@ Krystyna

Tak, idż do diabła, i niech Cię przepyta z " języka polskiego ".

2 5
ID:48190

ozon

O tak Dino Zoff świetny bramkarz pamiętam. A co do tego diabła to masz namyśli "pytajnika"? bo właśnie z nim kojarzy mnie się ten osobnik. Mam tylko wątpliwości co z tym językiem.. wyjdzie na to,że "niesie ślepy kulawego"

2 7
ID:48204

renata Skulimowska

Witam.Moja opinia o sklepie jest bardzo pozytywna,jesteśmy z mężem klientami. .Bardzo często robimy zakupy przy ul .Zbiegniewskiej we Wloclawku a teraz powstaje nowy przy ul.Obwodowej / Jasnej ku naszemu zadowoleniu bo mieszkamy w pobliżu .Podoba nam się estetyka sklepu miła obsługa,dobre zaopatrzenie,ogólnie mówiąc jest ok .Zyczymy wszystkiego dobrego i sympatycznych Klientów,takich jak my .Pozdrawiamy

2 0
ID:65225

gość-54265

Dino na jasnej - ostatnio widać dużo nowych twarzy raczej nie bardzo trafione wybory nowych pracowników,mało towaru w półkach,długo się czeka na anulacjie,dlaczego kasjer sam nie może tego robić?mało widać pracowników przy mięsie trzeba czekać na panią bo nikogo nie widać tylko sama pani kasjerka,ale jeden plus pani kasjerka miła i zawsze pomocna nie to co nowo przyjęte ale może się jeszcze uczą,wiec jestem wyrozumiały klient.pozdrawiam

0 0
ID:78273

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA