No i masz "babo placek"! Amerykańscy lekarze i naukowcy...

No i masz "babo placek"! Amerykańscy lekarze i naukowcy opublikowali raport w którym dowodzą ,że ...otyli żyją dłużej!!!. Matko kochana co robić bo moja lepsza połowa i ja należymy do tych szczupłych? Okazuje się ,że choroby za które "odpowiedzialna" do tej pory była otyłość to bzdury!Czy to lobbing producentów żywności czy rzetelne badania? Cytując pewnego klasyka pytam: "jak żyć"? Chyba pora zacząć się tuczyć... a co mają powiedzieć "wieszaki na wybiegu"?

11 komentarzy

komuszek

Ja czytałem ,że to dotyczy wysokich chudych i małych grubych.Jeszcze inaczej ma sie to w stosunku do płci.

2 1
ID:48635

ozon

No to każde z nas czytało co innego a właściwie to ja usłyszałem info w radiu.

0 2
ID:48646

?????

Uważasz sie za światowca a komentujesz pierdoły na poziomie ,,kto szybciej odsłoni gołą du.....ę na wiejskim koncercie '' . Może dla równowagi przypomnisz badania i ,,sukcesy '' w tym zakresie ,,uczonych radzieckich ''?

1 3
ID:48660

komuszek

@~?????:
Ja wiem!

0 0
ID:48666

LALA20

Dla pogodzenia całej trójki, proponuję Wam spotkanie w Mc........ i zjedzenie
całej "góry" " paskudów".
" Na zdrowie " ???????.

0 0
ID:48673

ozon

"Lala20" jeśli o mnie chodzi to nie mam problemu i na nikogo obrażony nie jestem bowiem żaden "GallAnonim" nie jest w stanie mnie obrazić. Jest tu paru takich ,którzy chcą decydować i nadawać ton portalowi widać są nieco zakompleksieni- trudno. Jeden lubi kawior inny tylko kaszankę i o gustach się nie dyskutuje więc "pytajnik" nadal niech wkleja i podnieca się tym co przeczyta w onecie- wolno mu pasjonować się tym co przynosi Mu frajdę.Inni starają się być "bohaterami" pisząc w ich mniemaniu "dowcipne" przezwiska no cóż - taki urok netu. A na marginesie to "paskudów" nie lubiłem i nie lubię...

1 1
ID:48681

OMO

nareszcie coś o tzw marketingu, oby nam żyło tak jak w USA

0 0
ID:48684

?????

@~ozon: nie stac cie na cos bardziedziej oryginalnego tylko wciąz ,,pieru ,,pierdu ''? Zupełnie jak twój idol z długim nosem po podpisaniu ACTA ...

1 2
ID:48699

?????

@~LALA20: Tak się składa że jeszcze nigdy moja noga nie stanęła w żadnej z tych ,,jadłodajni'' swińskiego zatrutego żarcia ...i nie postanie . Takie masowe ,,hlewnie'' jak MC ...D i inne omijam szerokim łukiem .Wolę zjeśc suchy chleb niż wypaskudzone w chemikalich niewiadomojakie mięso ,ktore jest miesem tylko z nazwy . Jeśli masz zbyt zdrowy żołądek to ....MC ...D jest najlepszym miejscem na przyspieszenie wizyty u gastrologa ...a potem u onkologa .

1 1
ID:48707

komuszek

Ozon,dlaczego ty żeś się ostatnio nie żegnał siadając do kompa?

2 1
ID:48727

?????

@~komuszek: On to robi ukradkiem jak nikt nie widzi i zawsze przed wyjazdem do Szwecji .....tak na wszelki wypadek ...

1 2
ID:48775

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA