Szwajcarzy pomogą sprawdzić, czy nie było korupcji przy...

Szwajcarzy pomogą sprawdzić, czy nie było korupcji przy zakupie wagonów metra warszawskiego. Powołano specjalną polsko-szwajcarską grupę śledczą. Sledztwo maja prowadzic agenci CBA z Wrocławia, funkcjonariusze dochodzeniowi z Federalnej Policji Kryminalnej z Berna i prokuratorzy z obu krajów. Na pewno cos sie znajdzie, ale chodzi o to czy wyciagniete zostano konszkwencje wobec winnych i nie bedzie spraw zatuszowanych co bywa na porzadku dziennym w naszym kraju.

6 komentarzy

?????

A POlitykierzy ,,już sie boją'' ,już mają dusze na ramieniu ........a dowody wdzięczności ......w Szwajcarskich bankach ....

2 2
ID:48733

Ja

@~?????: a PISkate z niecierpliwości przebieraja nogami, bo może znowu wina Tuska i jeszcze da się wrobić Putina!

2 1
ID:48756

LALA20

@ ?????

Zmiłuj się, nie pisz że znasz kraj Helwetów.

3 0
ID:48761

?????

@~Ja: Co wcale nie jest taka abstrakcją -przekrety na stadionach ,na autostradach ,to dlaczego w metrze miałoby byc uczciwie ? Tam pPOlityczne macki podobnie jak w PKP tez poobsadzały swoich ,,uczciwych'' kolesi PO wyrokach ....ale zawsze można skoczyć na L4- w PO to nic dziwnego ....

1 2
ID:48768

Ja

@~?????: z tym L-4 bywa różnie, bo korzystają z tego również Twoi idole - patrz żona du..liza Hofmana! Jesteś taki naiwny, czy też pamięć zawodzi, bo przekręty, żebyś nie wiem jak zaklinał rzeczywistość dotykają każdej opcji politycznej! PISkanie, że tylko PO obsadza swoich na stanowiskach też jest grubym nadużyciem, bo PIStaliban budowanie IV RP również rozpoczął od obsadzania stanowisk swoimi!

2 0
ID:48776

?????

@~Ja: Czy w miom wpisie znalazleś stwierdzenie że tak nie jest ? Tyle tylko że ostatnio zabłysnął prezio z PKP zupełnie ,,przypadkowo '' .....namaszczony przez PO , podobnie jak klika z min rolnictwa ,,firemek lojalnych'' ze Smietanką w roli głównej -nie slyswzałeś o tymzamiecionym POd dywan przekręcie ?

0 4
ID:48778

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA