Mam takie zapytanie czy MTBS nie stać na zakup troszke...

Mam takie zapytanie czy MTBS nie stać na zakup troszke piachu, soli ? po ostatnich opadach śniegu na Celulozowej owszem odśnieżono ale żeby nie posypać ??? za co my płacimy ponad 700 zł czynszu ?

4 komentarze

Krystyna

No i gdzie jest ta straz co pisze mandaty za zle parkowanie ? Tym Razem miasto powinno zaplacic kare. Niestety nasze podatki ido do ich kieszeni.

3 0
ID:49140

OLO123

na temat osiedla zarządzanego przez pana Szafrańskiego można książke pisać , sypiąca się struktura bloku - i co nic z tym nie robi tylko czynsze podnosi a doprosić się o wymianę żarówki na korytarzu to już lepiej samemu zainwestować

3 0
ID:49142

?????

Sół , kwas solny ? A feeee-A gdzie ekolodzy wchłaniajacy CO2 a wdalający ,,czysty tlen ? Dlaczego jeszcze nikt z tych zielonych nie przykuł się do SOLARKI - w starej unii sypią piaskiem bo sól i kwas solny są NIEEKOLOGICZNE . Czyżby polskounijne ,,liczyżaby'' zaspały ? Czy dopiero kują łańcuchy ?

0 6
ID:49147

Swój

Antydziałkowiec ja wiem że ty siedzisz z d... przy komie i się nie ruszasz a daj innym wyjść z domu - bezpiecznie !!! Ekolog się znalazł

6 1
ID:49149

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA