Właśnie patrze na oświadczenia majątkowe naszych...

Właśnie patrze na oświadczenia majątkowe naszych lokalnych władz w Biuletynie Informacji Publicznych i zastanawia mnie oświadczenie Pana komendanta Straży Miejskiej we Wlocławku. W 2011 roku ten Pan z tytułu umowy o prace zarobił 74 051,40 pln i 77 484,94 z tytułu emerytury. Zastanawia mnie kim ten człowiek był w przeszłości, jak się dla naszego kraju zasłużył, że ma tak wysoką emeryturę bo daje to ponad 6 400 pln miesięcznie i że pobiera jedno i drugie jednocześnie a ma dopiero 60 lat.

9 komentarzy

NEGOCJATOR...

tajny współpracownik prl ???

1 3
ID:49188

Stacha

W Straży Miejskiej jest przechowalnia emerytów z policji.Pan Komendant był dzielnicowym,kierownikiem i komendantem w policji.Widocznie ma duże wydatki i ciągle mu mało.A może tak trzeba przewietrzyć SM i nie tylko -dać zatrudnienie młodym bezrobotnym.

4 2
ID:49189

fiona

napewno nie pracował w służbach mundurowych bo ci mają emerytury około 2 tys. zł na miesiąc. raczej byłabym za tym, że obsadzal stołki UM we Włocławku.

1 2
ID:49190

?????

A co myślicie o czytelności tych oświadczeń - pisane lewą ręka czy jak ? No i te ceny nieruchomości ....

2 0
ID:49194

Shrek

Wcześniej był bydlakiem i teraz też jest. Sam zarabia kokosy, a "swoim" strażnikom nie rzuca nawet ochłapów tylko każe im się zadowalać kośćmi. Te biedaki zarabiają najniższą krajową...

4 0
ID:49196

Stacha

do Fiona- wiem co piszę to mój byly dzielnicowy i na 100 % pracował w MO a później w policji. To szaraki mają niskie emerytury ale odejście ze stołka komendanta to już kasa.

2 0
ID:49207

antykomuch

jest podwładnym Andrzeja Teodora Pałuckiego, to skąd się wziął. Pomyśl chwilę i zagłosuj odpowiednio za 2 lata

2 1
ID:49275

?????

@~antykomuch: ,,wigrał włocławski kunkurs'' ....podobnie jak inni ...

1 1
ID:49294

kusy

może by się rozliczył ze swoich aresztantów '' zagranicznych'' z U... BATOR ,chyba że nie dostał delegacji by udać się po nich?

0 0
ID:49537

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA