Zmarła Mama pana Kaczyńskiego- to już wiemy. Rozpętała...

Zmarła Mama pana Kaczyńskiego- to już wiemy. Rozpętała się burza na forach na temat czy powinna i czy będzie pochowana na Wawelu.Prawo i Sprawiedliwość to partia nie z mojej bajki a także pan Kaczyński jest mi w swojej ideologii obcy ale nie jest powód aby takie rzeczy wypisywać i dawać upust swojej niechęci do ugrupowania. Przerażające to i smutne ,że ludzie zatracili się w swojej zapalczywości i stracili zwykłą ,ludzką wrażliwość. Powiedzcie mi dlaczego tak jest?Co się z nami Polakami z nami ludżmi dzieje?

9 komentarzy

solidarny

Na Wawelu to nie długo będą chować różne niedomówienia.

6 4
ID:49263

?????

Ozon ,załóżmy że masz rację ale skoro rózne takie rzeczy wytykasz innym to po kiego grzyba zabierasz głos skoro sam piszesz że ten temat ,,z innej bajki , ,,jest ci obcy '' itd ? A twoja niechęć tez jest z innej bajki siewco zamętu , forumowy chłopku roztropku ?

4 9
ID:49271

ozon

Ty jednak jesteś ... wielki "pytajnik".Jak się czyta Twoje teksty to i śmieszno i straszno.Na szczęście nie jesteś dla wielu autorytetem i to pokrzepiające. Miłego dnia zatem Ci życzę.

5 3
ID:49282

?????

@~ozon: Ty jesteś wiekszy....,,autorytet uświadamiacz -zamydlacz '' -dla mnie niedościgły ....tylko nie wszyscy muszą obniżać poziom by ci dorównać ....

2 2
ID:49287

ozon

Ojej wykropkowano słowo.Trudno! i tak wielu wie ,że cepy zostały zastąpione maszyną , bardziej skomplikowaną i może to lepiej!

1 1
ID:49288

~ sp

Ozon,jesteś osobą wrażliwą,jak większość osób która wpisuje się na tym forum,pytanie czysto retoryczne,czy w tym pop......świecie jest jeszcze miejsce dla filozofów,zg z postanowieniami sądów RP niezawisłych, odmawiam udzielenia odpowiedzi,a dalej art...w zw z art... szukaj a znajdziesz

1 1
ID:49300

Stacha

Kaczyńska będzie pochowana w Warszawie- obok swojego męża.- po co się nakręcacie.

2 0
ID:49311

komuszek

To męża przywieźli z Izraela?

2 1
ID:49321

?????

Zastanawia tylko róznica między prawdziwym życiorysem tej Polki w porównaniu do wcześniejszych opisów zamieszczanych w ,,niezależnych mediach '' . Dziennikarzyny z ,,niezależnych mediów'' jakoś nie moga sie zdobyć na obiektywny obraz . Bez ,,zlecenia POpartego ..... '' już nie dają rady ?

0 2
ID:49356

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA