Chyba min. Gowin ma jednak rację -...

Chyba min. Gowin ma jednak rację - http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/slask/milosne-igraszki-w-strefie-saun-klienci-oburzeni,1,5406384,region-wiadomosc.html....skoro zboczeńcy teraz takie ,,igraszki'' wyprawiaja to sie będzie dzialo jak zostana ,,usankcjonowani ''prawnie ?

12 komentarzy

ozon

a tzw normalni po ciemku, pod kołderką .. żadnych igraszek bo to grzech- liczy się prokreacja . Jeśli już biologicznie dzieci mieć się nie da no to seks won a fe!"pytajnik" w każdej społeczności są idioci upodobania seksualne nie mają z tym nic wspólnego. Niemcy i Skandynawowie uprawiają nudyzm- dla wielu to też zgorszenie....oj zaścianek to zaścianek.

1 3
ID:49776

cichyobserwator

Nie zapominajmy o tych ,, NORMALNYCH " :

,, Siedem lat gwałcił swoją córkę
dzisiaj, 06:30 Fakt.pl

Jak ustalili śledczy, 49-letni Andrzej W. regularnie wykorzystywał seksualnie swoje dziecko. Po każdym gwałcie zastraszał. Dopiero po siedmiu latach mroczny sekret zboczeńca ujrzał światło dzienne. Teraz odpowiada przed sądem w Tarnobrzegu na Podkarpaciu, gdzie rozpoczął się jego proces.
Mężczyzna zagroził dziewczynce, żeby nikomu nic nie mówiła. Straszył ją, że jeśli piśnie komuś słowo, spotka ją surowa kara. Będzie bita, albo trafi do domu dziecka. "

Kto w tym przypadku i pozostałych ( 90 % molestowania dzieci to ojcowie , dziadkowie ) ma rację ?

2 3
ID:49777

Janusz

A ja chciałem zawrzec związek partnerski ze swoim psem, przecież kocham Go bardzo!!!

2 2
ID:49786

kret

Jest wyrok SN ,przeczytałam tylko ze nie zgodne z Konstytucją ,potem strony niedostępne

0 0
ID:49797

?????

@~ozon: No to przedefiluj z gołą d...ą przed sejmem ...PO skandynawsku w ramach wolności i równości ......a koledzy odpiszą PO 1% z PIT na..... adwokata dla i.... ...masz okazję praktycznie udowodnić POstęPOwość swoich POglądów ...

1 1
ID:49800

ozon

Ależ ja niczego nie muszę i nie chce udowadniać drogi "pytajniku"!A marsze tudzież inne rozwrzeszczane manifestacje to ulubiony sport Twoich idoli . Naga prawda wystarczająco widoczna jest zza tych "pseudo patriotycznych " haseł. Nagość ma wiele twarzy....

1 0
ID:49836

?????

@~ozon: Jak to nie musisz ..albo coś wyznajesz POd publiczkę( tolerancja , demokracja , odmienne zainteresowania seksualne ...) to albo ...jesteś lisek farbowany, POkazujący swoja kitę ...tylko w teorii ...a liczy sie tylko kasa ....i bardziej do ciebie pasuje ta druga opcja ...A jak pokazuje historia z takiego gatunku ludzi pochodzili ....,,sekrytorze'' i ,,specjalisciod ideologii '' z UB ,SB ...oni tez głosili tolerancję ..... i demokrację ,ale na swoich warunkach .....no co ozonku ....obłudna maseczka czy real ?

0 1
ID:49874

ozon

Wiem ,wiem ,"pytajniku" o co Ci "biega" Zawiść i zazdrość Tobą miota- nic na to nie poradzę .Jak sobie "pościeliłeś tak sypiasz". Sfrustrowany jesteś bardzo że po 89 cud się nie stał i brak wilii z basenem, prywatnym lądowiskiem... ja niczego Ci nie obiecywałem więc o co pretensje?Już pisałem ,że "sekrytorze" jak piszesz czy inni UBecy mojej świadomości nie kształtowali bowiem nie było mnie tu na szczęście. Twoje rozgoryczenie jest zrozumiałe i ja jako osoba tolerancyjna właśnie, wychowana w prawdziwej demokracji -wybaczam Cii współczuje. Jednocześnie przestrzegam ,że kolejny raz staniesz się "narzędziem" w walce o władzę i kolejny raz rozczarujesz się ,

0 0
ID:49911

?????

@~ozon: Zaraz , zaraz ,,tolerancyjna osoba ''????? Aaaa ....to popiardywanie o rozgłośni toruńskiej to jest ten koronny przejaw twojej tolerancji i demokracji ? To gdzie ty się w tej ,,tolerancji'' wychowywałeś ? Na ,,dalnom wostokie'' ZSRR jak tow Jaruzelskoj ? Nie tak dawno brat mówił ze toruńska rozgłośnia słuchana przez Polaków jest we Włoszech , ale tam nikt nie robi z tego takich ,,grymasów tolerancyjnych'' jak ty . Może jednak dla przyzwoitości i POzorów schowaj ten ogonek POd ornat .....bo to takie ...tuskoPOdobne ...zachowanie ...

0 0
ID:49925

ozon

Poczytaj co to znaczy "być tolerancyjnym" bo z ulubionej stacji tego się nie dowiesz co widać.Każdy słucha tego co do niego trafia a że tylko takie treści przyswajają rodacy na obczyżnie to już sprawa intelektu, mentalności.... Z gustem to jak z biustem- albo się go ma albo nie. Na szczęście towarzystwo "radiomaryjne" jest w mniejszości a demokracja to wola większości - czy Ci się to podoba czy nie i żaden Rydzyk tego nie zmieni choćby pękł. Polska nie jest ani Tuska ani Rydzyka ani Kaczyńskiego- Polska jest dobrem wszystkich Polaków pora to zrozumieć .Tak czy siak zaściankiem nie będziemy bo świat idzie do przodu i to tylko kwestia czasu- następne pokolenia to zmienią gwarantuje Ci to i gotów jestem postawić swoje roczne zarobki przeciwko Twoim paru orzechom że tak będzie1 No co? wchodzisz w to? Gra warta świeczki to nie są małe pieniądze - zapewniam!

0 0
ID:49931

?????

@~ozon: ,,Polska jest dobrem wszystkich Polaków '' -czy rozumiesz co piszesz czy piszesz to co rozumiesz ? Skoro ,,wszystkich '' to i rydzyków i tusków i ozonów i cichych agentów .....Więc dlaczego taki ozon dyskryminuje w ramach ,,tolerancji'' ,,Rydzyków '' a chwali Tusków ? Dlaczego broni pedałów a nie chwali ludzi normalnych ? Dlaczego wypisuje brednie o wierzących a wychwala niewierzących ? ,,tolerancyjny demokrato'' , ,,entelegentne '' palenie głupa nie zastąpi prawdy ,a farba spłynie , i odsloni twoje prawdziwe oblicze ....

0 0
ID:49935

ozon

Opamiętaj się bo piszesz takie dyrdymały ,że aż strach. Chodzi o język jakim przemawia się do słuchaczy, o szerzoną nienawiść i wręcz segregacje- i tego dopuszcza się Rydzyk. oraz politycy i inni goszczący w tej stacji. Radiostacja jako taka nikomu nie przeszkadza i chyba "palisz głupa" .Nikt nie ma PRAWA dzielić ludzi na kategorie., .Stacja katolicka powinna szczególnie dbać o to. Wszyscy jesteśmy dziećmi Boga- więc żaden polityk ,żaden ksiądz nie ma prawa wypowiadać się o innym człowieku z pogardą i szyderstwem!Wszystko dzieje się z woli Boga- tak uczą więc i fakt ,że wśród nas są geje, lesbijki czy inni transeksualiści też jest z woli Boga .Kołtunerii i hipokryzji trzeba mówić stanowcze nie ! Lat temu 80 był już taki pan i taki nurt i tolerować takich ideologii nie można . A tak na marginesie to podaj mi jedno słowo, jedno zdanie napisane przeze mnie ,które jak piszesz chwali Tuska?Powtarzam jeszcze raz ideologia skrajnie prawicowa nie odpowiada mi. i będę zawsze takie idee potępiał bez względu na to czy ktoś nosi sutannę czy nie.

1 0
ID:49960

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA