Prawie 70 lat po II wojnie światowej a w Polsce ciągle na...

Prawie 70 lat po II wojnie światowej a w Polsce ciągle na drogach ten sam temat http://biznes.onet.pl/dziura-w-ulicy-kto-placi-za-uszkodzenie,18571,5410782,prasa-detal - nawet Unia nie POmogła .

12 komentarzy

?

Fuszerka jest podstawa polskiej ekonomii. Na co wydane sa te miliony ?

1 0
ID:49994

?????

Między innymi na to ... http://wiadomosci.onet.pl/fotoreportaze/Kraj/premie-w-rzadzie,5408861,0,fotoreportaz-maly.html.....POdobno w wysokości zbiórki Owsiaka ...no i POdobno zasłużone ...

2 2
ID:49997

Jaś i Małgosia

najwyraźniej masz jakąś wadę klawiatury, jak piszesz koło siebie litery "p" i "o" to "wyskakują " Ci duże litery! Popraw to, bo wygląda dziwacznie i nie po Polsku, a Ty pewnie uważasz się za prawdziwego Polaka!

1 2
ID:50001

?????

@~Jaś i Małgosia: A tobie to aż tak bardzo przeszkadza ...czyżbym był..,,nie PO linii'' ?

1 1
ID:50005

Jaś i Małgosia

nie lubię PISkatych PIStalibów równie mocno jak ty PO i SLD! Takie moje zbójeckie prawo i z niego korzystam myśląc samodzielnie , bez wklejanek! ENTER!

0 0
ID:50013

ozon

"pytajnik" to wyPiSz wymaluj papuga. Co beknie radio"M" co napiszą w "Gazecie Polskiej" łyka jak indor kluchy.PiSarz z niego żaden więc podpiera się wyPiSywaniem bzdurek onetowskich.To poPiSywanie się pseudo patriotyzmem jest i śmieszne i groteskowe.

0 1
ID:50018

?????

@~ozon: Dziwnym trafem te ,,komplementy'' pasują do twojego POstęPOwania i jak już ci kiedyś napisałem ,,wąchasz kota od ogona '' ...a du.... masz cały czas i tak w garażu ...ale ty tak jak twój idol...co zrobi ..to POmyśli ..

1 1
ID:50019

ozon

Podajesz te "bombowe - w Twoim mniemaniu newsy" a okazuje się ,że to tylko zleżałe ,zawilgocone kaPiSzony i unosi się odorek siarki nic poza tym.Wdychasz te opary i dlatego wypisujesz tym "swoim morsem czy brajlem" bzdurki cały czas te same. Jesteś w jakimś amoku? Komórki szare zbielały do cna.

0 1
ID:50026

?????

@~ozon: A jednak prawda i konkrety ci nie pasują tylko preferujesz POpierdywania no ten garaż taki duży....

1 0
ID:50030

ozon

a co jest tą wg ciebie "prawdą objawioną" ? To ,że Polacy nie potrafią albo nie chcą dobrze wykonywać swoją prace? O tym ,że bylejakowość jest dyscypliną narodową wiedzą dzieci więc o czym tu dyskutować? Za komuny byle jak i teraz byle jak- oczywista oczywistość -jak mówi pewien znany ci klasyk.Dusza słowiańska nieokiełznana- Tak było za PiSu SlD i jest teraz- Genetyczne skrzywienie rodaków.O czym tu gadać.

1 2
ID:50036

?????

@~ozon: Tak się składa że miałem mozliwość widzieć i słyszeć ocenę pracy Polaków (mojej również) za granicą ( pracujących za godne pieniądze) i uważam na tej podstawie , że jesteśmy najzdolniejszym i najszybciej uczącym się narodem w tym zakłamanym eurokołchozie ....Niestety- narodem zarządzanym przez takich..... .Więc nie obrażaj rodaków-Polaków takimi opiniami tym bardziej ,że jak piszesz , masz porównanie do innych nacji .Chciałbym zobaczyć Niemca czy Szweda albo Anglika , który tak jak Polak bez specjalistycznych narzędzi i bez......INSTRUKCJI (!) potrafi poradzić sobie z naprawą auta czy ..,. komputera ...za 250Euro miesięcznie -znasz takich !!!! Pisz prawdę,a nie propagandowe bzdury - jak to robiła komuna !!!

0 0
ID:50058

ozon

Ciemny jesteś jak tabaka wrogu! Pisząc praca mam na myśli rządzenie też a może przede wszystkim. A miałem pisać "otwartym tekstem" no cholerka zapominam ,że "pytajniki" są na świecie i tu też!

1 2
ID:50072

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA