ciekawe dlaczego najczęściej wykrzykiwanym hasłem na...

ciekawe dlaczego najczęściej wykrzykiwanym hasłem na demonstracjach antyrządowych jest hasło :złodzieje ,złodzieje .....może dlatego ? -http://podatki.onet.pl/podatek-belki-rowniez-od-polisolokat-i-struktur,19923,5412604,1,prasa-detal .....

5 komentarzy

czajnik

Czy wydaje Ci się, że nie mamy dostępu do onetu. Skończ Pan z tymi wklejankami i ustawianiem czytelników na pasjonujące Cię tamaty

5 5
ID:50062

zbuntowany_kaloryfer

@pytajnik, na Onecie można znaleźć także info zdecydowanie inne niż te hołubione przez Ciebie! Przykład: facet oddał komuś córkę w zamian za krowę;) Cyt. fragm.: "Dostałem krowę i dałem słowo. Teraz musisz wyjść za mąż - przez telefon nalegał ojciec. Córka, bojąc się nacisków z jego strony, zwróciła się do sądu w Ankarze o pomoc." Można i tak haha, choć zapewne owej córce nie jest do śmiechu. Przelicznik w sumie sprawiedliwy - sztuka za sztukę;)
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/sad-nakazal-leczenie-turka-ktory-za-krowe-zgodzil-,1,5413160,wiadomosc.html

4 2
ID:50065

george best

Pytajnik Ty człowieku masz jakąś fobię na rząd i wklejanie wiadomości o rządzie.Zrobili Tobie pranie mózgu czy co ?oglądasz za duzo wiadomości?Idź do kina ,na spacer do parku czy wyjedź gdzieś do lasu posłuchać ptaków

2 4
ID:50075

~ sp

Ksenofobia - to objaw świadomości narodowej i troska o dobro narodu.

0 0
ID:50137

~ sp

Radny czy poseł zapomniał ze był esbiekiem, synem ojca z wermachtu ,MUREM ZA PRZEWODNICZĄCYM !!!!

0 0
ID:50138

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA