W Irlandii znów głośno o katolikach.Najpierw było o...

W Irlandii znów głośno o katolikach.Najpierw było o księciach którzy molestowali ministrantów i wiadomo jak zakończyła się ta sprawa.A teraz wielce wielebne siostrzyczki które wykorzystywały małe dziewczynki do prac.Ja tu nikogo nie chcę namawiać ale warto zastanowic się w co ja wierzę ?i komu ufam .

4 komentarze

wow

Ty wierzysz w klechę? O rany, szkoda mi Ciebie. Ja o ile w coś wierzę, to raczej w siłę wyższą, w czarną mafię nie wierzę. Współczuję ci, naprawdę. Naiwnyś...

to to jeszcze nic! Poszukaj info o rab.inach i ich upodobaniach, ci są dopiero hardkorowi w tym temacie, że nie wspomnę o tych "ciapatych" bo akurat u nich to norma.

4 0
ID:50199

george best

@~wow: Człowieku ja w nic nie wierzę a z koscioła wypisany juz jestem 7 lat źle mnie zrozumiałeś ja ich nienawidzę

1 0
ID:50200

zbuntowany_kaloryfer

@dżordż.
1. Oto ja jestem "katol". Nieszczególnie praktykujący (ale słowo daję, że pójdę wraz z całą familią ze święconką!), a przy tym pamiętliwy, zawzięty i wyjątkowo złośliwy.
2. Oczywiście, że "wykorzystuję małe dziewczynki do różnych prac"; Nikt tak ładnie nie posprząta ogrodu jak moje coory. Wystarczy schować rolki i klony mają silną motywację do prac ziemnych. Co na zdrowie wychodzi im i trawnikowi. Spraktykowałem i twierdzę, że schowanie rolek motywuje wystarczająco;)))
Jakiś medal albo order powinienem dostać. W końcu to mój patent. "Medal Kaloryfera" - przyznawany za szczególne zasługi w ... za szczególne zasługi w każdej dziedzinie nauki. Aha, kto jest przeciwny projektowi, tego należy rozstrzelać w trybie natychmiastowym;)))))))))))))

5 0
ID:50203

Adam

Dla mnie kazda religia swego rodzaju sekta walczaca o swoje wplywy.

0 0
ID:50207

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA