Witam, był ktoś z państwa u dermatolog M. Nowo......?...

Witam, był ktoś z państwa u dermatolog M. Nowo......? Szukam opinii innych bo nie chcę wydać kolejnych pieniędzy na nietrafioną diagnozę a ta pani przyjmuje tylko prywatnie.

4 komentarze

peso

@~Terefere:

Moje dziecko chodziło do niej przez około rok. Cena za wizytę dość wysoka ale wg opinii dziecka lekarka kompetentna i bardzo ostrożna w kwestii stosowania leków, potrafi przepisać drogie leki ale robi to w porozumieniu z pacjentem. Zresztą przepisane leki okazały się faktycznie skuteczne.

Dodatkowo tu masz też link do portalu z opiniami, zarówno pozytywnymi jak i negatywnymi:

http://www.rankinglekarzy.pl/lekarz/1449/Marzena-Nowodworska/dermatolog/Wloclawek

0 0
ID:50266

marmar

Kilka lat temu miałam ogromną przyjemność spotkać się z Panią Doktor. Wtedy bardzo pomogła mojemu synkowi w ciężkiej chorobie skórnej. Dała się poznać jako osoba z ogromną wiedzą i ogromną cierpliwością. Myślę, że od tamtej pory nie zmieniła swojego podejścia do pracy, a przez te kilka lat na pewno przybyło jej doświadczenia, dzięki czemu jest jeszcze lepszym lekarzem.

0 0
ID:50270

terefere

dziękuję :)

0 0
ID:50284

gość-90360

Pół roku temu byłam z rocznym synkiem, przepisane leki były stosunkowo niedrogie - i pomogły. Pani doktor miła, na mnie zrobiła kompetentne wrażenie; czytałam gdzieś opinię, że nie chce się zajmować trzema problemami pacjenta na jednej wizycie - ja przy umawianiu wizyty dziecka byłam pytana, jaki jest problem, z którym przychodzę. W "między czasie" pojawił się kłopot u drugiego syna, o którym też powiedziałam w czasie wizyty. Pani doktor zajęła się także tą drugą kwestią (zaznaczyła, że klienci umawiani są na konkretne wizyty i nie możemy "przeciągać", ale nie odebrałam tego złośliwie). Reasumując: polecam Panią Doktor, a jeśli czyta te komentarze - dziękuję za fachową opiekę:)

1 0
ID:80041

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA