Zachęcam dzis do rozluźnienia starych kości oraz dania...

Zachęcam dzis do rozluźnienia starych kości oraz dania sobie spokoju z polityka,papieżem ,mandatami.Dziś europejskie święto piłki nożnej w Europie zagrają dwie drużyny których przedstawiać nie muszę .o 20-45 w Madrycie zmierzą się Real Madryt i Manchester United.Wszystkich włocławian zachęcam do trzymania kciuków za United droga na Wembley prowadzi przez Madryt ale w tym roku jest wielka szansa aby sięgnąć po 3 korony jak w 1999 roku-Mistrzostwo Anglii,Puchar Anglii i Zdobyć po raz 4 ligę Mistrzów.Come on Red DEvils!!!

12 komentarzy

Blue Is The Colour

Who The F..k Are Man Utd.?

0 0
ID:50265

Moher

Do not get excited, the red devils will lose the match and coach Alex goes into retirement

1 0
ID:50271

zbuntowany_kaloryfer

Stawiam 3 tysia na Real. Czuję, że będzie 2:1. Moja morda będzie za to bardziej czuła na obrażenia, kiedy przegram fundusz odłożony i przeznaczony na wczasy)))))))))

2 0
ID:50273

george best

Do kolegi niebieskiego wiem jak trudno przegryść kąsek skoro w Manchesterze zawsze był,jest i będzie United.
Do mohera ja się nie denerwuje siła ataku United nr 20,10,14,19 mówi sama za siebie no i 12 punktów przewagi w lidze a w Madrycie podobno jest minus 16 do Barcy.
Zbuntowany ale piwka stracisz już w pierwszej połowie ocal chociaż tv.

1 1
ID:50274

Moher

@~george best: Wydarzenie numer jeden w Polsce: Szachtar kontra Borussia, w której przypomnę tylko, gra trójka polaków: Robert Lewanandowski, Kuba Błaszczykowski i Łukasz Piszczek.

1 0
ID:50277

?

A nie bedzie lewych zakladow ?

0 0
ID:50278

Al Capone

W d.... mam skorumpowane i naszprycowane sporty a szczególnie głupich kibiców, którzy za to jeszcze płacą....

2 0
ID:50286

george best

@~Moher: Na wyspach dawno byli by sredniakami nawet Ferguson wysmiał transfer Lewego do United.

0 0
ID:50289

Koalicja Moherowa

@~george best: Masz wzory do naśladowania.
Piłkarz Realu Madryt Cristiano Ronaldo przekazał 100 tysięcy euro, które otrzymał od Europejskiej Unii Piłkarskiej (UEFA) za miejsce w "Jedenastce roku 2012", na program Międzynarodowego Komitetu Czerwonego Krzyża w Afganistanie.

- Dla Komitetu to ogromny zaszczyt. Jesteśmy wdzięczni, że możemy przyjąć to wsparcie dla naszego programu rehabilitacji w Afganistanie. Doceniamy także, że pomoc osobom, które straciły kończyny, jest tak ważna dla UEFA i dla gwiazd takich jak Cristiano Ronaldo - napisała organizacja w oświadczeniu.

UEFA rozpoczęła współpracę z Czerwonym Krzyżem w 1997 roku. Unia uczestniczyła wówczas w kampanii zwalczającej wykorzystanie min przeciwpiechotnych.

W ostatnich latach zyski z nagrody za wywalczenie miejsca w "Jedenastce roku" przekazywali na ten sam cel także m.in. Argentyńczyk Lionel Messi oraz Hiszpanie: Xavi Hernandez i Carles Puyol. Program Czerwonego Krzyża pomógł od 1988 roku ponad 90 tysiącom poszkodowanych - głównie ofiarom eksplozji min.

1 0
ID:50296

zbuntowany_kaloryfer

No cóż... przegrałem. No trudno - raz na wozie, raz pod wozem. Hmm, pozostaje grać dalej, kto nie ryzykuje ten nie wygrywa. "O szczęście trzeba grać vabank, vabank (...) kto nigdy nie naraża się na szwank, ten głównej stawki nie wygrywa" - i tak oto znalazłem uzasadnienie dla mojego uzależnienia od hazardu;)))

0 0
ID:50300

george best

Co to jest 100 tysiaczków dla Ronaldo .Niejaki wariat w pozytywnym znaczeniu Super Mario Balotelli ten to miał gesty.Raz zapłacił za wszystkie drinki w barze w Manchesterze,tankując w mieście York zapłacil za wszystkich tankujących na stacji benzynowej no i hit wychodząc ze sklepu wręczył bezdomnemu 25 tysięcy funtów.Ronaldo przy nim wysiada...
Zbuntowany postaw 5 marca na United albo że v.Persie strzeli gola bo strzeli wygrasz zobaczysz.

0 1
ID:50306

?????

@~george best: To do czego namawiasz mozna robić pod warunkiem że bezpieczne bedą nasze podatki i składki emerytalne .A jak na razie to zasilają one starozakonne banki i konta POlitykierów w ramach premii ,,należnych za bezczelne skubanie podatników '' ...na takie złodziejstwo mamy nie zwracać uwagi ?

0 0
ID:50372

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA