Polski skandal ze zdobyciem prawa jazdy. Skandaliczne doplaty...

Polski skandal ze zdobyciem prawa jazdy. Skandaliczne doplaty wymagane od kandydatow pomimo oplat wedlug starej stawki. Dodatkowych pieniędzy zażądano od wielu tysięcy osób. Szefowie WORD-ów wypychaja sobie kieszenie. We włocławskim WORD nikt nie zdał egzaminu teoretycznego. Czy to normalne ? Gdzie indziej zaliczono teorię na prawo jazdy, weszły w życie nowe przepisy nie zdazono na egzamin z praktyki.Na egzaminie z praktyki pomimo oplacenia na starych zasadach kandydatom podaje sie fakture dodatkowa.
Urzędnicy nie prześlą papierów do starostwa jezeli nie bedzie doplaty. Takie rzeczy moga dziac sie tylko w naszym kraju.Czy nie ma na to kary ?

5 komentarzy

Olaf

Jedźcie do Niemiec, tam zapłacicie 2tys. za kurs.
Może wreszcie WORD -y zaczną "wypuszczać" po egzaminach prawdziwych kierowców Dotychczas to była '"produkcja"niedouczonych użytkowników szos

3 3
ID:50280

tom

zgadzam sie kolegom prawo jazdy to nie karta rowerowa

2 0
ID:50281

peso

Czy stary system szkolenia i egzaminowania był lepszy czy gorszy tego nie wiem.
Natomiast to co niestety często obserwuję na drogach każe mi się zastanowić czy dany kierowca nie kupił sobie prawka.

0 0
ID:50282

george best

Ja jestem za 30% ktorzy zdali w przeciągu 10 lat prawko powinni jeździć ale rowerem u babci na wsi.Masakra tez ze starszymi ludźmi którzy refleks mają jak w hospicjum swiatło.Młodzi też pomylili drogi z torem wyścigowym a niektóre kobiety powinny jeździć ale na czymś innym może lepiej im to wychodzi.

0 1
ID:50288

?????

@~george best: A ty w jaki sposób zdobyłeś prawa jazdy ? No i jak dawno temu ?

0 0
ID:50371

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA