Brzoza ścięta na wysokości 666. Papież podał się do...

Brzoza ścięta na wysokości 666. Papież podał się do dymisji. Na ziemie spadła kula ognia. Do kościoła katole modlić się i płacić, zbliża sie Armagedon. Czas wyrzec się dóbr doczesnych i zwrócić w stronę Pana....

10 komentarzy

$$$ Troll

żal.pl

1 0
ID:50309

george best

Popieram kolegę dolara i jeszcze dodam ze na niebie ukaze się brama niebios i Panna ze skrzydełkamiAniołka zabierze szystkie katolickie duszyczki do nieba .Ja juz ybrałem po smierci chcę byc spalony a moje prochy mają być rozsypane obok stadionu United .Żadnych kwiatków ,zniczy .

3 3
ID:50310

Moher

@~george best: Powiadasz po śmierci chcesz być spalony? ,żebyś z powodu przegranej Manchesteru United, sam sobie krzywdy nie zrobił .Fani czerwonych diabłów pozostaną w nieukojonym bólu.

2 0
ID:50313

omo

Błagam o kolejną katastrofę smoleńską, tym razem niech leci CAŁY PARLAMENT !!!!!

5 3
ID:50315

george best

@~Moher: My fani United wierzymy w klub a nie w cuda i bajki .Historia zaczyna się od 1878 roku i trwa nadal a bajki o Ben Hurze i innych religijnych bohaterach to fikcja i kłamstwo które idzie z samego Watykanu.Każdy ma swój wybór w co wierzy i co chce w tej kwestii robić.

1 3
ID:50320

Moher

@~george best: Kibice Manchesteru United nienawidzą Mario Balotellego (22 l.). Napastnik Manchesteru City mocną dał się im we znaki podczas ostatnich derbów. Ostatnio musiał przed nimi uciekać..Ty też taki kibol jesteś?

1 0
ID:50321

Radio_Moskwa

Najważniejsze, że Lenin zawsze jak żywy:)

1 0
ID:50322

solidarny

@~omo:
Popieram .

1 1
ID:50324

Ada

Jeszcze troche a nasi fanatycy religijni powiedza, ze mieszkancow Syberii dotknela kara boska.

0 0
ID:50329

george best

@~Moher: Co mnie interesuje Balotelli i City .Mnie interesuje United .United żółto-zielony bez amerykanów którzy nie chca sprzedac klubu kibicm.Co do fanatyków to nie znam gorszych od katolików.

2 2
ID:50339

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA